Wij bouwen altijd met 5 jaar garantie en altijd inclusief 23% b.t.w. voor scherpe prijzen omdat alles direct gaat.

Veilig met de auto of vliegtuig naar Portugal

Bovenstaande foto is het uitzicht vanaf het Easy Living Portugal!

Volg Easy Living Portugal op het videokanaal

Hier naast zie je kavel 8 op de foto in aanbouw, maart 2020. De bouw is nu inmiddels veel verder. Bouwupdate en Bewonersupdate.

Gemeenschappelijk en Zelfvoorzienend

Dat is interessant, over anders leven en wonen!

Bijzonder binnen het Easy Living Portugal zijn een Voedselproject, Vervoersproject, 2 Energieprojecten en een Domotica project.

Bekijk wat inclusief is

Sociaal wonen voor iedereen.

Alle bewoners zijn gesteld op hun eigen privacy. Wat het Easy Living Portugal woonproject bijzonder maakt is dat je naast je eigen privacy wel een beroep op elkaar kunt doen. Eigenlijk is het te vergelijken met het oude dorpsgevoel waar het vanzelfsprekend was dat je iets voor elkaar over had, zonder dat je elkaars deur platliep. Door het sociaal wonen is het woonproject niet alleen bijzonder geschikt voor gehuwde of samenwonende maar ook voor alleenstaande.

Vaak willen mensen permanent op het Easy Living Portugal wonen maar dat is niet voor iedereen in eerste instantie mogelijk. Die mensen wonen dan semi permanent op het Easy Living Portugal om zo hun kwaliteit van leven te verbeteren!

Interessante video

Kies zelf jouw voordeel

Naar jouw persoonlijke keuze, voor 30 juni 2020 of voor 30 september 2020 of voor 30 november 2020. Neem kontakt op met Jack Bastiaansen van Easy Living Portugal en vraag naar de prijzen per instapmoment en wat inclusief is info@easylivingportugal.nl

Dit moet je lezen, over de kwaliteit van bouwen in Portugal, voordat je een huis koopt.

De Minho in Portugal staat bekend om het aangename klimaat in alle jaargetijden.

Schijnt de zon altijd in Portugal…..

Meer informatie

Handig om te weten.

Niet iedereen kan of wenst, in eerste instantie, permanent binnen het Easy Living Portugal te wonen. Dat is vanzelfsprekend geen probleem en geeft eventueel kansen voor gelijkgestemden om binnen het Easy Living Portugal tijdelijk te wonen. Je kent vast wel passende bewoners die tijdelijk binnen het woonproject met een sociaal karakter willen wonen als je even afwezig bent.

Kan ik mijn huis op het Easy Living Portugal verhuren?

Easy Living Portugal staat voor Betaalbaar wonen met een Sociaal karakter en Privacy voor de bewoners, A+ Bouwkwaliteit!

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen

Stel hier jouw vraag over het woonproject, of dat wat voor jou van belang is