Betaalbaar en Sociaal wonen in Portugal met A+ Bouwkwaliteit.

Op bovenstaande foto zie je het adembenemende uitzicht vanaf het woonproject!

Easy Living maakt Betaalbaar wonen met een Sociaal karakter en Privacy mogelijk. Binnen het Easy Living woonproject met A+ bouwkwaliteit, iets dat zie je zelden tegenkomt in Portugal, wonen mensen van alle leeftijden in een moderne koopwoning met gezamenlijke faciliteiten.

Het Easy living Portugal woonproject bevindt zich in de Minho streek. Deze streek staat bekend om de prachtige natuur en in alle jaargetijden een bijzonder aangenaam klimaat. Het betreft een kleinschalig woonproject waar 10 huizen gerealiseerd worden voor permanent of semipermanent verblijf.

In de video zie je in 1 minuut en 10 seconde het bouwterrein en de prachtige omgeving vanuit de lucht!

5 jaar garantie en de laagste prijs.

De meest gestelde vragen gaan over de prijs, kwaliteit en garantie. Op het easy Living Portugal woonproject zijn zowel 5 jaar garantie en de laagste prijs als eenheid gegarandeerd! Door te werken zonder tussenpersonen kunnen wij jouw aankoopprijs extra scherp houden. Easy Living Portugal werkt met professionele partijen, die gebruik maken van A+ materialen zoals isolatie en glas. Dit alles op een georganiseerde werkwijze onder leiding van een kundige bouwcombinatie met de Roots in Zwitserland. Zelf de maat van jouw woonkamer en 2 slaapkamers bepalen zonder meerprijs! Wij verlenen een door de overheid gecontroleerd officieel garantiesysteem van 5 jaar.

Vraag welke twee kavels nog tot en met 30 april 2020 met voordeel beschikbaar zijn.

Bekijk wat inclusief is

Sociaal wonen voor iedereen.

Alle bewoners zijn gesteld op hun eigen privacy. Wat het Easy Living Portugal woonproject bijzonder maakt is dat je naast je eigen privacy wel een beroep op elkaar kunt doen. Eigenlijk is het te vergelijken met het oude dorpsgevoel waar het vanzelfsprekend was dat je iets voor elkaar over had, zonder dat je elkaars deur platliep. Door het sociaal wonen is het woonproject niet alleen bijzonder geschikt voor gehuwde of samenwonende maar ook voor alleenstaande. Gedurende de woonprojecten ontstaat er ook een terrein met Permacultuur dat voor alle bewoners beschikbaar is.

De meeste mensen willen permanent op het Easy Living Portugal wonen. Tijdelijk veel persoonlijk voordeel en besparing op de overdrachtsbelasting

Meer informatie

Handig om te weten.

Niet iedereen kan of wenst, in eerste instantie, permanent binnen het Easy Living Portugal te wonen. Dat is vanzelfsprekend geen probleem en geeft eventueel kansen voor gelijkgestemde om binnen het Easy Living Portugal tijdelijk te wonen. Je kent vast wel passende bewoners die tijdelijk binnen het woonproject met een sociaal karakter willen wonen als je even afwezig bent.

Kan ik mijn huis op het Easy Living Portugal verhuren?

Easy Living Portugal staat voor Betaalbaar wonen met een Sociaal karakter en Privacy voor de bewoners, A+ Bouwkwaliteit!

Portugese huizenprijzen blijven onverminderd stijgen