huis

Wij bouwen altijd met 5 jaar garantie en altijd inclusief 23% b.t.w. voor scherpe prijzen omdat alles direct gaat.

Bovenstaande foto betreft het adembenemende uitzicht vanaf het Easy Living Portugal. De Bouw is in volle gang, September 2020 zijn er 8 huizen in aanbouw en 7 van de 10 huizen van het eerste project verkocht.

Prive Bouwexcursie en Landenexcursie in Portugal.

Zekerheden

Wat zijn jouw Zekerheden als je een huis koopt op 1 van de 2 Easy Living Portugal projecten.

Tweede project

Er komt een tweede woonproject met dezelfde huizen in dezelfde streek. Andere prijzen door een tekort aan arbeiders die naar het buitenland vertrekken omdat ze daar meer verdienen.

We starten het tweede woonproject met 40 huizen een permacultuur en gemeenschappelijke ruimte voor de 2 woonprojecten + 5 studio s voor ontwikkeling van de jeugd in de tweede helft van 2021, interessante video.

Wandelen en Fietsen

Aan de ene kant van het woonproject ligt een uitgestrekt fietspad. Aan de andere kant wandel je zo in een eindeloos natuurgebied.

Interessant om te lezen

Veilig met de auto of vliegtuig naar Portugal

Kavels beschikbaar eerste en tweede woonproject Easy Living Portugal

Volg Easy Living Portugal op het videokanaal

Bouwupdate en Bewonersupdate.

Gemeenschappelijk en Zelfvoorzienend

Dat is interessant, over anders leven en wonen!

Bijzonder binnen het Easy Living Portugal zijn een Voedselproject, Vervoersproject, 2 Energieprojecten en een Domotica project.

Bekijk wat inclusief is

Sociaal wonen voor iedereen.

Alle bewoners zijn gesteld op hun eigen privacy. Wat het Easy Living Portugal woonproject bijzonder maakt is dat je naast je eigen privacy wel een beroep op elkaar kunt doen. Eigenlijk is het te vergelijken met het oude dorpsgevoel waar het vanzelfsprekend was dat je iets voor elkaar over had, zonder dat je elkaars deur platliep. Door het sociaal wonen is het woonproject niet alleen bijzonder geschikt voor gehuwde of samenwonende maar ook voor alleenstaande.

Vaak willen mensen permanent op het Easy Living Portugal wonen maar dat is niet voor iedereen in eerste instantie mogelijk. Die mensen wonen dan semi permanent op het Easy Living Portugal om zo hun kwaliteit van leven te verbeteren!

Interessante video

Kies zelf jouw voordeel

Naar jouw persoonlijke keuze, voor 30 juni 2020 of voor 30 september 2020, voor 30 november 2020 of na 30 november 2020. Neem kontakt op met Jack Bastiaansen van Easy Living Portugal en vraag naar de prijzen per instapmoment en wat inclusief is info@easylivingportugal.nl

Toenemende vraag, Bouwtempo opgevoerd

Dit moet je lezen, over de kwaliteit van bouwen in Portugal, voordat je een huis koopt.

De Minho in Portugal staat bekend om het aangename klimaat in alle jaargetijden.

Schijnt de zon altijd in Portugal…..

Meer informatie

Handig om te weten.

Niet iedereen kan of wenst, in eerste instantie, permanent binnen het Easy Living Portugal te wonen. Dat is vanzelfsprekend geen probleem en geeft eventueel kansen voor gelijkgestemden om binnen het Easy Living Portugal tijdelijk te wonen. Je kent vast wel passende bewoners die tijdelijk binnen het woonproject met een sociaal karakter willen wonen als je even afwezig bent.

Kan ik mijn huis op het Easy Living Portugal verhuren?

Easy Living Portugal staat voor Betaalbaar wonen met een Sociaal karakter en Privacy voor de bewoners, A+ Bouwkwaliteit!

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen

Stel hier jouw vraag over het woonproject, of dat wat voor jou van belang is