Portugal Comfort Living Wonen in de Minho.

De ‘geboortestreek’ van Portugal is landelijk, groen, kalm en traditioneel. Je vindt er eindeloze wijngaarden, historische steden en imposante natuurgebieden met prachtige waterelementen. De streek Minho in Portugal staat bekend om de adembenemende natuur en het aangename klimaat in alle jaargetijden. Alle voorzieningen zijn nabij en je bent zo in de grotere steden.

Op TV Minho Natuur

Nabij de Minho woonprojecten ligt ook een uitgestrekt fietspad en een kleinschalig strand aan een zwemrivier met puur  ongerept water. Korte video, zwemmen in de natuur. en daarna Barbeque, korte video barbeque.

Over de streek Minho

Er voor elkaar zijn en adembenemende natuur.

De streek Minho is het favoriete vakantiegebied voor de Portugese bevolking. Wat mij hier vooral opvalt is dat mensen er voor elkaar zijn en elkaar helpen zonder daar iets voor terug te verwachten. Dat zit hier in de Minho streek van Portugal in de genen van mensen. Ik merk ook, elke dag weer, dat hier geen discriminatie en geen sociale onrust is. Goedkoper leven in de Minho

De streek Minho in Portugal is de groenste streek van Portugal met in alle jaargetijden aangenaam weer. Pitorreske marktstadjes, heerlijk en goedkoop uit eten en sprankelende vinho verde (‘groene wijn’), het religieuze centrum Braga, Ponte de Lima met haar beroemde brug en het nationale park Peneda-Gerês… Het zijn maar enkele van de vele bezienswaardigheden in deze regio. Niet voor niets noemen de Portugezen de Minho van Portugal het mooiste en meest Authentieke gebied van hun land. Dit is er allemaal te doen in de Minho. 

Passie Jack Bastiaansen

Zelfvoorzienend & Ontwikkeling van de jeugd Wereldwijd!

Binnen 15 minuten of 1 uur tijd ben je op het vliegveld Porto.

De Comfort Bungalows en De Nature Houses bouwen wij in de Minho streek. De natuur in de Minho is adembenemend om eindeloos te wandelen, te fietsen, te varen en te zwemmen. Voor paardenliefhebbers is de Minho streek bij uitstek geschikt om urenlang paard te rijden in de natuur. Binnen 1 uur met de auto ben je op het vliegveld Porto.

 

Zie het Easy Living Portugal in Google Earth.

Het eerste Bungalow project ligt in Canedo de Basto, afslag Dentro. Dat is 6 kilometer afstand van Arco de Baulhe met alle voorzieningen en 12 kilometer afstand van Cabeceiras de Basto met alle voorzieningen. De coördinaten van het Easy Living Portugal voor Google Earth zijn: 41º27’1.09″N  7º57’29.81″W Als je hier klikt zie je het terrein in Google Earth vanaf boven en kan je in en uitzoomen over de omgeving. Het openen van Google Earth duurt even. Google Earth kan je ook via de link installeren als je het nog niet hebt.

Bekijk omgevingsvideo

Beleef de Sfeer.

Ook interesse in een woning op het Portugal Comfort Living? Of wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn.

Over de eerste 2 A+ Woonprojecten