Ontmoet het Wonen van Nu in Portugal.

Veilig met de auto of vliegtuig naar Portugal

Easy Living Portugal bouwt met A+ kwaliteit (dat zie je hier zelden in Portugal). Volg Easy Living Portugal op het videokanaal

Stel hier jouw vraag over het woonproject, of dat wat voor jou van belang is

Bouwupdate en Bewonersupdate.

Wij bouwen altijd met 5 jaar garantie en altijd inclusief 23% b.t.w. voor scherpe prijzen omdat alles direct gaat! September 2020 zijn er 8 huizen in aanbouw. De roots van de bouwcombinatie liggen in Zwitserland!

Dit moet je lezen, over de kwaliteit van bouwen in Portugal, voordat je een huis koopt.

Kies zelf jouw voordeel

Naar jouw persoonlijke keuze, voor 30 juni 2020 of voor 30 september 2020 of voor 30 november 2020. Neem kontakt op met Jack Bastiaansen van Easy Living Portugal en vraag naar de prijzen per instapmoment en wat inclusief isĀ info@easylivingportugal.nl

Interessante video

Ik kijk er naar uit je/jullie persoonlijk te ontmoeten! De Minho in Portugal staat bekend om de prachtige natuur en in alle jaargetijden een bijzonder aangenaam klimaat.

Wie is Jack Bastiaansen en wat is zijn drijfveer?

Gemeenschappelijk en Zelfvoorzienend

Bijzonder binnen het Easy Living Portugal zijn een Voedselproject, Vervoersproject, 2 Energieprojecten en een Domotica project.

Dat is interessant, over anders leven en wonen!

Of wonen midden in de natuur

Niet iedereen wil in een woonproject wonen. Voor die mensen is er in de Minho wonen midden in de natuur in dezelfde streek. met een eigen bos en waterval.