0% Bouwrente-Aankoopgarantie-Financiering

Portugal Comfort Living Kopers betalen bouwtermijnen altijd achteraf zonder bouwrente!

De kopers betalen de bouwtermijnen altijd achteraf. Portugal Comfort Living schiet de bouwkosten voor, zonder dat de kopers bouwrente betalen. Die kosten kopers-bouwrente neemt Portugal Comfort voor haar rekening. Dat geeft de kopers extra financieel voordeel en zekerheid!

Stel jouw kavel en prijs zelf vast:

100% Aankoopgarantie

Als je grond met een huis koopt bij Portugal Comfort Living en je stort de euro 50.000,– inclusief 23% b.t.w. voor de grond en de infrastructuur is jouw inleg door de Landelijke Portugese overheid per wet zeker gesteld dat er dus altijd gebouwd gaat zijn!

Portugal Comfort Living afbouwzekerheid

De gemeente verleent afbouwzekerheid op al onze projecten, dat zie je zelden in Portugal. Dat heeft te maken met het vertrouwen en dat Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living altijd op tijd aan zijn verplichtingen, ook financieel, voldoet.

Financiering

Om eerlijk te zijn zitten Portugese banken momenteel niet te wachten op buitenlanders die geld willen lenen. Het is handiger om bijvoorbeeld spaargeld aan te wenden, overwaarde van jouw huis in de Benelux te benutten of geld bij familie of vrienden te lenen.

Alles voor jouw Zekerheid, Financieel, Juridisch, Garantie voor jouw Koop bungalow in Portugal!

Alle Portugal Comfort Living verguningen zijn altijd op tijd geregelt

Vergunningen met projecten is in Portugal een proces van diverse deelgebieden omgeven met veel papier en geduld. Denk daarbij aan loteamento, bouw, electra, water, riolering, telecom, diverse Lokale en Nationale overheids-keuringen en de uiteindelijke individuele woonvergunningen. Portugal Comfort Living is de enige partij die dit alles voor alle bewoners mag regelen. Persoonlijk blij met mijn Persoonlijke Portugese netwerk zowel Prive alswel zakelijk.

Wij hebben voor alle noodzakelijke vergunningen direct bij aanvang van elk project een specialist ingeschakeld die alle vergunningen op tijd regelt voor zekerheid van de kopers en zekerheid voor Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living.

Met Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living een inspirerend zoomgesprek plannen, dat doe je hier:

Plan hier jouw 30-60 minuten zoom met Jack Bastiaansen op de dag dat het jou persoonlijk het beste past.

Unieke Formule, Sociaal en Financieel Zelfvoorzienend wonen in Portugal:

Portugal Comfort Living Altijd inclusief 23 % b.t.w. Alleen dan is 5 jaar Garantie mogelijk!

Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living bouwt altijd inclusief 23% b.t.w. Alleen dan is 5 jaar, door de overheid gegarandeerde, garantie mogelijk. Scherpe prijzen voor A+ kwaliteit zijn zeker omdat alles direct gaat. Lees verder over de Waarheid B.T.W in Portugal.

Must see korte video, De Waarheid over het Portugese rechtssysteem en Portugese advocaten:

Portugal Comfort Living Organisatiestructuur

Doordat Portugal Comfort Living snel groeit is de organisatiestructuur voor de toekomst als drie-eenheid professioneel vorm gegeven.

Uniek Zwitserse A+ Bouwkwaliteit in Portugal, Portugal Comfort Living maakt het waar!

Alle Portugal Comfort Living nutsvoorzieningen grondig geregelt

Nutsvoorzieningen in Portugal betreft een hogere papierberg dan in de Benelux. Ook hier merk ik weer dat een direct Portugees netwerk goud waard is. Persoonlijk blij dat op alle gebieden mijn Portugese netwerk op orde is. Dat heeft wel het nodige geduld gekost 🙂 Lees hier verder over de nutsvoorzieningen.

Met Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen Portugal Comfort Living

Jack Bastiaansen Linkedin

Jack Bastiaansen

Verkoopinformatie