Over Reserveren met Prijs- en Afbouwgarantie

Bovenstaande foto betreft gedeelte van het uitzicht project Nature Houses.

Definitieve vergunning Project Nature Houses

Op 18 mei 2023 is na meer dan 18 maanden voorbereiding eindelijk de definitieve bouwvergunning voor het Project Nature Houses door de gemeente afgegeven. Hier in Portugal gaat alles nu eenmaal een stuk minder gestructureerd dan in Nederland en dienen documenten met enige regelmaat opnieuw ingediend te worden of moeten al eerder goedgekeurde deelplannen toch weer worden aangepast. Gelukkig heb ik veel aan mijn architect Sandra MerĂȘncio. Ze werkt snel, secuur en geen vraag is haar te veel. Dat helpt enorm want het kost hier veel geduld en doorzettingsvermogen om alles netjes voor elkaar te hebben zodat kopers achteraf geen problemen krijgen. 

Financieel dubbele zekerheid bij reservering van een kavel

Op het Project Nature Houses liggen de kavels met het meest weidse uitzicht vooraan, aan de zuidwestzijde van het plangebied. In de Portugese wetgeving is het zo geregeld dat jouw kavelreservering altijd financieel gedekt is. Dat betekent dat je na je aanbetaling altijd de dubbele inleg terugkrijgt in het meest onwaarschijnlijke geval dat er geen bouw plaatsvindt.

Overheidsgarantie

De volledige afbouw is bovendien gedekt via een gemeentelijke garantstelling zodat je er zeker van kan zijn dat de bouw van jouw huis afgerond gaat worden.

Huizenbouw per stuk

Op het Nature Houses woonproject worden de huizen per stuk gebouwd. Een groot voordeel want dat betekent extra bouwsnelheid voor jouw persoonlijke gemak.

Reserveer jouw kavel-Start bouw

Wij starten de grondwerkzaamheden en bouw al nadat 30% van het project verkocht is en niet zoals gebruikelijk nadat 70% verkocht is. Reserveer jouw kavel hier tijdig met prijsgarantie en tref meteen ook alle informatie aan.

Uniek vanaf 1 januari 2022 hanteren wij voor alle verkopen Prijsgarantie, dat is zeldzaam in Portugal, lees hier verder daarover:

Kwartaal-Prijszekerheid vastleggen

Portugal Comfort Living kwartaalprijs vastleggen voor jouw zekerheid

Met Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living een gratis zoomgesprek plannen, dat doe je hier:

Plan hier jouw 30 minuten zoom op de dag dat het jou persoonlijk het beste past.

Hartelijke groet, 

Jack Bastiaansen Portugal Comfort Living