Zoveel Mensen is zoveel Wensen

Standaard

Natuurlijk kan je ervoor kiezen om jouw huis op 1 van de Portugal Comfort Living projecten met standaard tegels en sanitair te laten opleveren. Dan heb je geen keuze en ontvang je een standaard bouwmarkt kwaliteit en een standaard kleurstelling. Daar is vanzelfsprekend niets goed of fout aan.

Op maat

Wij merken vanuit de markt dat kopers van een huis op 1 van de Portugal Comfort Living projecten zich vaak beter thuis voelen bij wat meer keuzevrijheid, tegels en sanitair. Ook dat is vanzelfsprekend mogelijk. Dan gaan we naar een meer duurzame keuze via onze vaste leverancier firma Campos. Een bijna Duits geregelde Portugese firma met het Hart op de juiste plaats. Het betreft een betere kwaliteit dan standaard en dan ook nog eens betaalbaar omdat wij vanuit Portugal Comfort Living in het groot inkopen.

Ambiente-Verlichting

Het is ook mogelijk om optioneel ambiente plafondverlichting te laten installeren.

Gratis vrijblijvend adviesgesprek plannen

Omdat er zoveel mensen zijn met zoveel wensen bieden wij een gratis adviesgesprek aan in Portugal. Tevens kan je dan de Portugal Comfort Living bouwterreinen bezoeken.

Eerst met Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living een gratis zoomgesprek plannen, dat doe je hier:

Plan hier jouw 30 minuten zoom op de dag dat het jou persoonlijk het beste past.

Het weer

De Minho streek in Portugal staat bekend om het aangename weer in alle jaargetijden.

Hartelijke groet, 

Jack Bastiaansen Portugal Comfort Living

Jack Bastiaansen Linkedin

Jack Bastiaansen

Verkoopinformatie