Maandelijks Gratis bouwexcursie & Portugese wijnproeverij inclusief diner

Snel Bouwtempo

Nu de bouw in volle gang is ontvangen wij steeds vaker vragen om de 2 woonprojecten te bezoeken.

Elke laatste donderdag van de maand

Ben je van Harte welkom om 14.00 uur in restaurant O Paco, Arco de Baulhe in Portugal. We drinken daar samen eerst een kopje koffie of thee. Daarna bezoeken we de 2 woonprojecten.

Over het leven in Portugal

Na de Bouwexcursie treffen we elkaar weer in Restaurant O Paco. Jack Bastiaansen geeft dan een inspirerende presenatie over het leven in Portugal. Tevens ben je dan in de gelegenheid om jouw vragen te stellen.

Wijnproeverij

O Paco staat in Portugal landelijk bekend om zijn expertise over de beste wijnen van Portugal. Samen ontvangen we kennis en proeven de heerlijkste Portugese wijnen.

Portugese Keuken

Restaurant O Paco is een toprestaurant waar we originele Portugese gerechten, volgens oude Portugese receptuur, tijdens het diner ontvangen. Tevens kan je dan met wellicht jouw toekomstige buren kennismaken.

Aanmelden voor jouw beleving

Kan eenvoudig door een e-mail te sturen naar info@easlivingportugal.nl met daarin jouw voor-en achternaam, e-mailadres en 06 nummer. Graag tevens vermelden welke datum vooraf jou schikt 9.00 uur Beneluxtijd voor een 15 minuten zoom met Jack Bastiaansen om te voelen of het klikt.

De eerste 2 woonprojecten zijn gepositioneerd binnen een prachtige natuurlijke omgeving

met alle voorzieningen in de buurt en uitgebreide wandel- en fietsmogelijkheden. Het betreft 19 onder architectuur gebouwde bungalows + 5 studio s met modern wooncomfort.

Rondom de huizen is veel ruimte, natuurlijke sfeer en privacy gecreƫerd. Het is goed om te weten dat zorg in de Minho van Portugal voor alle bewoners, via het netwerk van Jack Bastiaansen Portugal Comfort Living, betaalbaar en goed geregeld is inclusief ouderenzorg aan huis. Dat is dan ook nog eens bijzonder betaalbaar.

Nabij de eerste 2 woonprojecten is er een gemeenschappelijk Naturetruth terrein met ontwikkeling van groente en fruit en ontwikkeling van de jeugd wereldwijd www.naturetruth.eu

De Minho streek in Portugal staat bekend om het aangename weer in alle jaargetijden.

Met Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living een inspirerend zoomgesprek plannen, dat doe je hier:

Plan hier jouw 30-60 minuten zoom met Jack Bastiaansen op de dag dat het jou persoonlijk het beste past.

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen Portugal Comfort Living

Jack Bastiaansen Linkedin

Jack Bastiaansen

Verkoopinformatie


P.s. revolutionair nieuw Eco bouwsysteem