Jouw Prive Portugal Building & Law-Security Zoom plan je hier

Alle contracten van Portugal Comfort Living worden 100% juridisch gecheckt volgens de richtlijnen van de Portugese overheid.

Portugal Comfort Living informeert haar klanten altijd vooraf voor de Zekerheid van de kopers. Eenmaal gekocht is dat natuurlijk 100 % juridisch bindend en regeld Portugal Comfort Living de volledige projectbouw. 5 dagen na ontvangst van de eerste bankoverschrijving kan je van de koop af, daarna is dat volgens Portugees recht onmogelijk. Dit is de enige waarheid zoals het hier werkt. Top advocaten zijn hier zeldzaam, meestal rommelen advocaten maar wat aan hier in Portugal met prietpraat, vaak ook via Benelux mannetjes die je aan het lijntje houden.

Super trots op onze Partner Top-advocaat in Portugal voor jouw Zekerheid. Daar gaat het mij persoonlijk om, Jack Bastiaansen Portugal Comfort Living:

1Aanmelden Privé Zoom Meeting met Jack Bastiaansen Portugal Comfort living

Na meer dan 8 jaar Zaken-Ervaring in Portugal heb ik veel kennis opgedaan over Building & Law Security in Portugal. Wil je een Prive Zoom Meeting met Jack over 1 van de Portugal Comfort Living Projecten en over Building & Law-Security in Portugal. Dat kan dagelijks om 9.00 uur Benelux tijd of 14.00 uur Benelux tijd. Stuur daarvoor 2 mogelijke data voorstellen met het tijdstip 9.00 uur Benelux tijd of 14.00 uur Benelux tijd naar aanmelden: Kom rechtstreeks in contact t.a.v Jack Bastiaansen. Geef in jouw e-mail aan 2 data met tijd 9.00 uur of 14.00 uur Benelux tijd, dan kijk ik in mijn agenda of dat ook voor mij schikt en stuur ik je de zoom prive-inlog met datum en tijd. Voor jouw Persoonlijke aanmelding zijn jouw voor en achternaam, jouw persoonlijke e-mail en jouw persoonlijke mobielnummer vereist.

Prijszekerheid per kwartaal 2023 vastleggen

Portugal Comfort Living kwartaalprijs 2023 vastleggen voor jouw zekerheid

Elke laatste donderdag van de maand bouwexcursie op de eerste 2 woonprojecten van Portugal Comfort Living

inclusief wijnproeverij, beste wijnhuis van Portugal en exclusief Diner volgens oude Portugese receptuur en dat alles gratis aangeboden door Portugal Comfort Living, schrijf je hier in.

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen Portugal Comfort Living

Jack Bastiaansen Linkedin

Jack Bastiaansen

Verkoopinformatie