Plan 2023-2025: Nieuw Lakeside Houses

Landelijke en Gemeentelijke Politiek

Dat Portugal Comfort Living inmiddels de grootste Projectontwikkelaar in de Minho regio van Portugal is, dat mag duidelijk zijn. Dat staat bij de Portugese Landelijke en Gemeentelijke Politieke kanalen scherp op het netvlies. Naast innige kontakten met de gemeente Celorico do Basto, Cabeceiras de Basto en Viera do Minho zijn we nauw verbonden met de gemeente Ribeira de Pena.

Toenemende burocratie

De overheidskanalen en bankkanalen geven toe dat de burocratie en de papierstromen ook de komende jaren alleen maar toenemen. Omdat er zoveel gerommel is in de Portugese bouwwereld met veelal kleiner aannemers worden regels gelukkig aangescherpt. Persoonlijk ben ik blij dat Portugal Comfort Living samen met onze vaste Zwitserse-Roots Projectbouwer Sensetec aan alle eisen voldoet. Dat geeft voor de kopers rust en zekerheid.

Volop activiteit

Naast dat we nu, november 2022, volop bezig zijn met de afbouw van het eerste project met Comfort Bungalows zijn de papieren voorbereidingen van het tweede project met Nature Houses bijna afgerond. Voor jouw beeldvorming, vanaf de grondaankoop voor het tweede project met Nature Houses en het begin van de bouw zit bijna 2 jaar voorbereiding met papierstromen. Persoonlijk heb ik geleerd om als gast in dit land mee te bewegen op de Portugese bewegingen om zo samen tot resultaat te komen.

Plan 2023-2025

Voor het derde project met Lakeside Houses in Ribeira de Pena ben ik nu, november 2022, bezig met de voorbereidingen om in 2025 te kunnen starten met de bouw van dat project. De Lakeside Houses liggen in een duurdere prijsklasse.

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen Portugal Comfort Living

Jack Bastiaansen Linkedin

Jack Bastiaansen

Project Team

P.S. revolutionair A+ Eco Bouwsysteem