Bouwcrisis & Portugese overheid

Bouwcrisis

Sinds de bouwcrisis van de laatste jaren waarbij bouwmaterialen en arbeid explosief in prijs stijgen heeft de Portugese overheid een nieuwe regel dat alle bestaande nieuwbouw-contracten in prijs verhoogd mogen worden. Dat kan betekenen dat je een nieuwbouw huis laat bouwen en dat de prijs niet de afgesproken bijvoorbeeld euro 200.000,– is maar euro 300.000,– gaat zijn.

Bouwrelatie

Portugal is een relatie land. Zorg er altijd voor dat je een 1 op 1 relatie hebt met de partij die voor jou bouwt. Als je ter plaatse in Portugal voor de voortgang van de bouw persoonlijk moet langs komen voor een bouwbespreking en je weigert dat, dan gaat de bouw gegarandeerd vertraagd worden en stijgen de prijzen voor de koper in Portugal per dag. Portugal Comfort Living beschermt respectvolle kopers.

Unieke Portugal Comfort Living Bouwzekerheid

Sinds 2022 hanteren wij, voor alle nieuwe kontrakten, kwartaal-prijsgarantie. Hierdoor ben je verzekerd van een vaste prijs. Dit Portugal Comfort Living systeem mag als uniek gezien worden binnen de Portugese bouwwereld.

Passie Jack Bastiaansen Portugal Comfort Living

Zelfvoorzienend & Ontwikkeling van de jeugd Wereldwijd!

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen Portugal Comfort Living

Jack Bastiaansen Linkedin

Jack Bastiaansen

Project Team

Plan 2023-2025

Lees hier meer over Portugal Comfort living 2023-2025