Samen de Kracht van Zijn & Wandelen van het 1e naar het 2e woonproject

Contact tussen bewoners van de eerste 2 Portugal Comfort living woonprojecten

Nu het eerste Portugal Comfort Living project in afronding is en we het tweede woonproject met bewoners aan het voorzien zijn op de meest gewilde kavels ontstaat behoefte van bewoners om tussen de beide Portugal Comfort Living woonprojecten met elkaar in contact te zijn. Dat kan eenvoudig met een 15 minuten wandeling door de prachtige natuur tussen de eerste 2 woonprojecten. Vergelijk het met het oude dorpsgevoel dat je met behoud van privacy er voor elkaar kan zijn mocht dat nodig zijn. Daarnaast versterkt samen de kracht van zijn.

2023 Eerste Bewoners + Planning

Sleuteloverdracht 2023 + Planning.

Bouw & Bewoners Video Nature Houses 13 november 2022

Vanmorgen liep ik samen met de hond, omgeven door druivenvelden en prachtige natuur van het eerste naar het tweede woonproject. Het is voor mij vooral de Energie die daar is waardoor je thuis komt bij jezelf.

Voel hier de Energie Nature Houses in deze video met prachtige wolken: bouwplanning & kavel Nature Houses garandeerd zeker stellen.

Beschikbaarheid kavels op het tweede Portugal Comfort Living woonproject met Nature Houses

Vraag hier naar de beschikbaarheid van jouw kavel op het tweede Portugal Comfort Living woonproject met Nature Houses.

Plan 2023-2025

Lees hier meer over Portugal Comfort living 2023-2025