Wettelijk 1 januari 2023: 10 a 15 % loonstijging

Euro 22.000.000 per dag

November 2022, las ik in de Portugese krant JN dat Portugal in 2023-2024 per dag euro 22.000.000 subsidie vanuit de Europese unie ontvangt. Dat geld besteed de Portugese overheid met name aan bouwwerken en wegen. Hiermee ontstaat een zware druk op de Portugese bouw.

10 a 15 % loonstijging per 1 januari 2023

Er is een structureel tekort aan werknemers in de Portugese bouw. Portugese bouwmedewerkers vertrekken massaal naar het buitenland waar ze meer verdienen. Daarbij komt dat veel kleinere bouwbedrijven gestopt zijn. De overheid heeft met de grotere bedrijven zoals Sensetec afgesproken 1 januari 2023 een loonstijging van 10 a 15 % door te voeren voor kwalitatief hoogwaardige bouwmedewerkers. Vanaf 1 januari 2022 vallen alle Portugal Comfort Living kontrakten onder prijsgarantie behoudens alle nutsaansluitingen en meerwerk.

Met Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living een inspirerend zoomgesprek plannen, dat doe je hier:

Plan hier jouw 30-60 minuten zoom met Jack Bastiaansen op de dag dat het jou persoonlijk het beste past.

Over bouwkwaliteit in Portugal:

Overheids-Garantie voor jouw inleg

Als je een lot kiest dan ben je zeker dat we gaan bouwen. Die zekerheid is bepaald door de Portugese overheid. Indien je aanbetaald ben je altijd zeker dat je het dubbele bedrag terug krijgt als er, in dit geval totaal onwaarschijnlijk, geen bouw is. Ook daarmee maakt Portugal Comfort Living het onderscheid.

Alles voor jouw Zekerheid, Financieel, Juridisch, Garantie voor jouw Koop bungalow in Portugal!

Groei Sensetec-Portugal Comfort Living

Momenteel is onze vaste Portugal Comfort Living partner Sensetec de grootste projectbouwer in de regio met naast veel werk voor Portugal Comfort Living ook veel opdrachten voor de overheid. Recent zijn weer veel kwalitatief hoogwaardige medewerkers overgenomen van kleinere bouwbedrijven die 2022 gestopt zijn.

Met 15 voertuigen haalt Sensetec dagelijks haar medewerkers op zodat ze geen brandstof hoeven te betalen. Daarnaast zijn alle arbeidsvoorwaarden en betalingen voor de gewaardeerde bouwmedewerkers zeker geregeld. Niet voor niets is projectbouwer Sensetec een populaire werkgever in deze regio. De menselijke waarde is ook een bindende waarde tussen Francisco van Sensetec en Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living.

Wil je een specifiek kavel, leg dan tijdig jouw Portugal Comfort Living kwartaalprijs vast:

Vanaf 2022 werken wij, voor alle nieuwe koopkontrakten, met vaste kwartaalprijzen voor jouw zekerheid (exclusief meerwerk en nutsvoorzieningen), Vraag hier naar jouw kwartaalprijs.

Over Anders Leven en ouder worden

Laat je hier inspireren voor jouw persoonlijke toekomst

Elke laatste donderdag van de maand bouwexcursie op de eerste 2 woonprojecten van Portugal Comfort Living

inclusief wijnproeverij, beste wijnhuis van Portugal en exclusief Diner volgens oude Portugese receptuur en dat alles gratis aangeboden door Portugal Comfort Living, schrijf je hier in.

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen Portugal Comfort Living

Jack Bastiaansen Linkedin

Jack Bastiaansen

Verkoopinformatie

Plan 2024-2026

Lees hier meer over Portugal Comfort living 2024-2026