Portugal Comfort Living Marktprimeur: Jouw 100% Juridische Check door een Top-Advocaat

Building & Law-Security Zoom

Jouw Prive Portugal Building & Law-Security Zoom plan je hier

Jouw 100% Persoonlijke juridische check

Portugal Comfort Living kontrakten zijn waterdicht voor jouw Zekerheid. Uniek is dat wij jou in kontakt brengen met een Portugese Topadvocaat in Guimarães, niveau Zuidas. Voor een aantrekkelijk bedrag heb je dan Zekerheid dat al jouw papieren 100% juridisch waterdicht zijn. Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living staat persoonlijk garant voor jouw zekerheid.

Bescherming van Portugal Comfort Living kopers

Na meer dan 8 jaar ervaring met de bouwwereld in Portugal beschermt Portugal Comfort Living haar gewaardeerde klanten.

Portugal Comfort Living staat, rechtstreeks zonder tussenpersonen, in directe verbinding met de instanties op alle juridische gebieden in Portugal. Dan is het gegarandeerd zuiver voor alle bestaande en nieuwe kopers op 1 van onze projecten.

Alle contracten van Portugal Comfort Living worden 100% juridisch gecheckt volgens de richtlijnen van de Portugese overheid.

Portugal Comfort Living informeert haar klanten altijd vooraf voor de Zekerheid van de kopers. Eenmaal gekocht is dat natuurlijk 100 % juridisch bindend en regeld Portugal Comfort Living de volledige projectbouw. 5 dagen na ontvangst van de eerste bankoverschrijving kan je van de koop af, daarna is dat volgens Portugees recht onmogelijk.

Over 100 % Portugal Comfort Living Juridisch

Portugal Comfort Living is een officieel geregistreerd bedrijf dat in de Minho regio & Porto regio 100% volledig legaal bouwt met alle prijzen inclusief 23 % b.t.w. (IVA). Altijd met 5 jaar overheidsgarantie. Om dat allemaal te regelen heeft wel drie jaar tijd gekost 🙂 Daar profiteren alle huidige Portugal Comfort Living Projecten en toekomstige Portugal Comfort Living Projecten van!

2023 Eerste Bewoners + Plan 2023-2025

Sleuteloverdracht 2023 + Planning.

Kom rechtstreeks in Kontakt met Portugal Comfort Living kopers

Kopers van Portugal Comfort Living kan ik het beste omschrijven als Wakkere Mensen die onthaasten en door de Overheid gecontroleerde A+ Kwaliteit met 5 Jaar Overheidsgarantie wensen. Kom rechtstreeks in contact met onze kopers

Eenmaal een huis gekocht is wettelijk bindend 5 dagen na ontvangst van de betaling, dat is de enige waarheid.

Lees over Jouw 7 Zekerheden

7 Zekerheden als je koopt bij Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living.

Mega-inflatie + jouw Portugal Comfort Living kwartaal prijszekerheid 2023

Momenteel is er een Mega-inflatie gaande binnen de bouw in Portugal. Lees hier over 50-100% prijsstijgingen. Veel bouwwerken liggen in Portugal stil. Portugal Comfort Living bouwt door met een netwerk van passende A+ leveranciers en passende klanten in een beweging van mensen.

Voor jouw Zekerheid: Portugal Comfort Living Bouwprijzen 2023 Vastleggen is nu mogelijk

Sterke stijging Portugese bouwprijzen 2023

Video update over alle Portugal Comfort Living woonprojecten!

Portugal Comfort Living uitgebreid actueel up to date videokanaal

Leerzaam over Portugal Comfort Living Bouwen in Portugal!

Leerzaam over Portugal Comfort Living bouwen en zakelijke relatie in Portugal.

Portugal Comfort Living: Uniek door de overheid verleende A+ Kwaliteit

Als 1 van de zeldzame aanbieders in Portugal beschikt Portugal Comfort Living over door de overheid Portugal Comfort Living Jack Bastiaansen juridisch officieel goedgekeurde certificaten.

Portugal Comfort Living: De waarheid over 23% b.t.w.

Portugal Comfort Living bouwt altijd inclusief 23% b.t.w. Alleen dan is 5 jaar gegarandeerde garantie mogelijk. Scherpe prijzen voor A+ kwaliteit zijn zeker omdat alles direct gaat. Lees verder Portugal Comfort Living over de Waarheid B.T.W in Portugal.

Bank en Portugal Comfort Living

Over de Bank & Portugal Comfort Living Zekerheden

Overheid en Portugal Comfort Living

De Overheid bepaald het bouwtempo, Portugal Comfort Living interessant om te lezen

Portugal Comfort Living Zwitserse Bouwkwaliteit

Zwitserse Bouwkwaliteit in Portugal! Interessant om te lezen, over Portugal Comfort Living Alvará b.t.w. en 5 jaar Garantie.

Strakke Portugal Comfort Living bouwplanning eerste en tweede project

Nu de Portugal Comfort Living bouw van 10 huizen en oplevering 10 huizen (let op voordelige projectbouw, niet per stuk bouwen maar per 10) van het eerste project met Comfort Bungalows in volle vaart is en het project met Comfort Bungalows nagenoeg uitverkocht is kan je nu zeker zijn van jouw koop op het tweede project met 10 Nature Houses. Werkwijze Jouw 1-2-3 Zekerheid Kavel & Prijs vastleggen Nature Houses.

Elke laatste donderdag van de maand bouwexcursie op de eerste 2 woonprojecten van Portugal Comfort Living

inclusief wijnproeverij, beste wijnhuis van Portugal en exclusief Diner volgens oude Portugese receptuur en dat alles gratis aangeboden door Portugal Comfort Living, schrijf je hier in.

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen, Portugal Comfort Living

Jack Bastiaansen Linkedin

Jack Bastiaansen

Verkoopinformatie

P.S. Prive-Zoom Meeting met Jack Bastiaansen