Kwartaalprijzen 2022-2023 vastleggen voor jouw Zekerheid!

Berichtgeving NOS over bouwprijzen

Het is druk in de Portugese bouw. De lokale overheden verlenen veel werk aan Portugese bouwbedrijven. Dit komt omdat er 2022 en 2023 forse bedragen aan EU subsidies naar Portugal stromen. Daarnaast is er 1 van de grootste stuwdammen van Europa, Ribiera de Pena, in aanbouw.

Door deze enorme druk op de bouw zijn er in Portugal veel ambachtelijke vakmensen nodig. Het probleem daarbij is dat er een tekort aan ambachtelijke vakmensen is. Portugese werknemers vertrekken vaak naar het buitenland waar ze meer verdienen.

Om vakmensen aan ons te binden moeten we ze meer betalen. Daarnaast halen wij werknemers vanuit andere landen die natuurlijk ook allemaal gehuisvest moeten worden.

In deze video leggen we jouw Kwartaalprijs-Zekerheid uit.

Relatie is key, Easy Living Portugal beschermt respectvolle kopers.

Relatie is key als je zaken doet in Portugal. Met de vaste projectbouwer Sensetec heb ik inmiddels een respectvolle vriendschappelijke relatie opgebouwd. Alleen rechtstreeks samen kom je persoonlijk verder met de partij waar jij een handtekening bij gezet hebt. Lees hier educatief meer over jouw persoonlijk respectvol kopersgedrag in Portugal.

Uniek door de overheid verleende A+ Kwaliteit

Als enige aanbieder binnen Portugal beschikt Easy Living Portugal over door de overheid juridisch officieel goedgekeurde certificaten.

De waarheid over 23% b.t.w.

Wij bouwen altijd inclusief 23% b.t.w. Alleen dan is 5 jaar gegarandeerde garantie mogelijk. Scherpe prijzen voor A+ kwaliteit zijn zeker omdat alles direct gaat. Lees verder over de Waarheid B.T.W in Portugal.

Video update over onze woonprojecten!

Easy Living Portugal uitgebreid actueel up to date videokanaal

Kom rechtstreeks in Kontakt met onze kopers

Kopers van Easy Living Portugal kan ik het beste omschrijven als Wakkere Mensen die onthaasten en door de Overheid gecontroleerde A+ Kwaliteit met 5 Jaar Overheidsgarantie wensen. Stuur gerust een e-mail en kom rechtstreeks in contact met onze kopers info@easylivingportugal.nl 

Ontwikkeling 2022-2023 prijzen bouwmaterialen tijdens overheids virus crisis en oorlog

2022-2023 zie je een ontwikkeling dat bouwmaterialen explosief in prijs stijgen.

Oplevering tweede project met Nature Houses

Wij leveren de Nature Houses per 3, daarna per 2 en daarna per 5 op. Snel bouwtempo zoals gebruikelijk bij Easy Living Portugal.

Planning Grondwerkzaamheden & Bouw Nature Houses – Easy living Portugal

Voor jouw Zekerheid Kwartaalprijs 2022 + 2023 tijdig vastleggen

Om mijn projectbouwer vast te leggen en zo zekerheid te hebben om te kunnen bouwen heb ik voor 2022 en 2023 per kwartaal prijsafspraken met de vaste projectbouwer gemaakt. Alles zeker geregeld voor de toekomstige bewoners op de 2 Bungalowprojecten in Canedo de Basto.

Wil je een specifiek kavel, leg dan tijdig jouw zekere kavel-kwartaalprijs vast

Vraag hier naar jouw kwartaalprijs.

Bank

Over de Bank & Zekerheden

Passie Jack Bastiaansen

Zelfvoorzienend & Ontwikkeling van de jeugd Wereldwijd!

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen Linkedin

Jack Bastiaansen

Project Team Easy Living Portugal