Planning Grondwerkzaamheden & Bouw Nature Houses

Tweede helft 2022

starten wij met de grondwerkzaamheden van het tweede project met 10 Nature Houses in Canedo de Basto.

Tip: bepaal jouw uitzicht-koop tijdig

Tweede project Nature Houses Eerste Bouwfase kavel 1,2,3 is alleen kavel 3 met Guesthouse mogelijk. Tweede Bouwfase kavel 9, 10 zijn beide met Guesthouse mogelijk. Momenteel veel bezoeken bij Jack Bastiaansen in Portugal. Bepaal jouw uitzicht-koop tijdig.

Eerste kwartaal 2023

starten wij met de bouw van de eerste 3 Nature houses, op de populaire kavels 1,2,3 van het tweede project. Vraag welk kavel 1 of 2 of 3 nog vrij is in de eerste fase of kies voor de de tweede fase kavel 9 en 10.

100 % Juridisch

Dagelijks ontvang ik vragen van Benelux mensen die wanhopig zijn. Easy Living Portugal Beschermt die mensen.

Strakke bouwplanning eerste en tweede project

Nu de bouw van 10 huizen en oplevering 10 huizen (let op voordelige projectbouw, niet per stuk bouwen maar per 10) van het eerste project met Comfort Bungalows in volle vaart is en het project met Comfort Bungalows nagenoeg uitverkocht is kan je nu zeker zijn van jouw koop op het tweede project met 10 Nature Houses. Werkwijze Jouw 1-2-3 Zekerheid Kavel & Prijs vastleggen Nature Houses.

Video update 5 augustus 2022 over de eerste twee woonprojecten

Voel het verschil in deze video!

Altijd inclusief 23 % b.t.w. Alleen dan is 5 jaar Garantie mogelijk!

Aangename prijzen voor A+ kwaliteit zijn zeker omdat alles direct gaat. Lees verder over de Waarheid B.T.W in Portugal.

Kom rechtstreeks in Kontakt met onze kopers

Kopers van Easy Living Portugal kan ik het beste omschrijven als Wakkere Mensen die onthaasten en door de Overheid gecontroleerde A+ Kwaliteit met 5 Jaar Overheidsgarantie wensen. Stuur gerust een e-mail en kom rechtstreeks in contact met onze kopers info@easylivingportugal.nl 

Passie Jack Bastiaansen

Zelfvoorzienend & Ontwikkeling van de jeugd Wereldwijd!

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen Linkedin

Jack Bastiaansen

Project Team Easy Living Portugal