Werkwijze Jouw 1-2-3 Zekerheid Kavel & Prijs vastleggen Nature Houses

Nu de bouw van 10 huizen en oplevering 10 huizen (let op voordelige projectbouw, niet per stuk bouwen maar per 10) van het eerste project met Comfort Bungalows in volle vaart is en het project met Comfort Bungalows nagenoeg uitverkocht is kan je nu zeker zijn van jouw koop op het tweede project met 10 Nature Houses:

Oplevering tweede project met Nature Houses

Wij leveren de Nature Houses per 3, daarna per 2 en daarna per 5 op. Snel bouwtempo zoals gebruikelijk bij Easy Living Portugal.

PlanningTip Bepaal tijdig jouw uitzicht-aankoop

Tweede project Nature Houses Eerste Bouwfase kavel 1,2,3 is alleen kavel 3 met Guesthouse mogelijk. Tweede Bouwfase kavel 9, 10 zijn beide met Guesthouse mogelijk. Momenteel veel bezoeken bij Jack Bastiaansen in Portugal. Bepaal jouw uitzicht-koop tijdig.

Planning Grondwerkzaamheden & Bouw Nature Houses – Easy living Portugal

Werkwijze Jouw Zekerheid Kavel & Prijs Nature Houses vastleggen.

1. Kies jouw kavel Planning grondwerkzaamheden tweede helft 2022. Bouw eerste 3 Bungalows eerste kwartaal 2023.

2. Kies jouw kwartaalprijs

3. Plan jouw bezoek in Portugal en leg jouw kavel vast

Kom rechtstreeks in Kontakt met onze kopers

Kopers van Easy Living Portugal kan ik het beste omschrijven als Wakkere Mensen die onthaasten en door de Overheid gecontroleerde A+ Kwaliteit met 5 Jaar Overheidsgarantie wensen. Stuur gerust een e-mail en kom rechtstreeks in contact met onze kopers info@easylivingportugal.nl 

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen Linkedin

Jack Bastiaansen

Project Team Easy Living Portugal