Help Mij met Bouwen in Portugal

Dagelijks ontvang ik vragen van Benelux mensen die hopeloos zijn. Easy Living Portugal Beschermt die mensen

Leerzaam over bouwen en zakelijke relatie in Portugal.

Easy Living Portugal regelt alles via een Portugese Top Advocaat, Niveau Zuidas Amsterdam.

Wettelijk

Easy Living Portugal is de enige firma die in de Minho regio & Porto regio volledig legaal bouwt met alle prijzen inclusief 23 % b.t.w. (IVA). Altijd met 5 jaar garantie. Om dat allemaal te regelen heeft wel drie jaar tijd gekost 🙂 Daar profiteren alle huidige Easy Living Portugal Projecten en toekomstige Easy Living Portugal Projecten van!

De waarheid over 23% b.t.w.

Wij bouwen altijd inclusief 23% b.t.w. Alleen dan is 5 jaar gegarandeerde garantie mogelijk. Scherpe prijzen voor A+ kwaliteit zijn zeker omdat alles direct gaat. Lees verder over de Waarheid B.T.W in Portugal.

Bank

Over de Bank & Zekerheden

Overheid

De Overheid bepaald het bouwtempo, interessant om te lezen

Bouwprijzen 3 kwartalen 2022 Vastleggen

Sterke stijging Portugese bouwprijzen 2022

Zwitserse Bouwkwaliteit

Zwitserse Bouwkwaliteit in Portugal! Interessant om te lezen, over Alvará b.t.w. en 5 jaar Garantie.

Wakkere Mensen

Kopers van Easy Living Portugal kan ik het beste omschrijven als Wakkere Mensen die onthaasten en door de Overheid gecontroleerde A+ Kwaliteit met 5 Jaar Overheidsgarantie wensen. Stuur gerust een e-mail en kom rechtstreeks in contact met onze kopers info@easylivingportugal.nl 

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen Linkedin

Jack Bastiaansen

Project Team Easy Living Portugal