De Waarheid over B.T.W. & Bouw in Portugal

Beste Vrienden van Easy Living Portugal,

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen. In Portugal is er veel gerommel met de b.t.w. en zwart geld. Dat zie je met name veel in de bouw. Om die reden zijn er door de politie regelmatig rotonde controles waarbij bouwmensen controle krijgen op de spullen die ze vervoeren.

Wettelijk

Easy Living Portugal is de enige firma die in de Minho regio & Porto regio volledig legaal bouwt met alle prijzen inclusief 23 % b.t.w. (IVA). Alleen dan is er 5 jaar garantie mogelijk. Om dat allemaal te regelen heeft wel drie jaar tijd gekost 🙂 Daar profiteren alle huidige Easy Living Portugal Projecten en toekomstige Easy Living Portugal Projecten van!

Bank

Over de Bank & Zekerheden

Overheid

De Overheid bepaald het bouwtempo, interessant om te lezen

Bouwprijzen 3 kwartalen 2022 Vastleggen

Sterke stijging Portugese bouwprijzen 2022

Zwitserse Bouwkwaliteit

Zwitserse Bouwkwaliteit in Portugal! Interessant om te lezen, over Alvará b.t.w. en 5 jaar Garantie.

Leerzaam over bouwen en zakelijke relatie in Portugal.

Wakkere Mensen

Kopers van Easy Living Portugal kan ik het beste omschrijven als Wakkere Mensen die onthaasten en door de Overheid gecontroleerde A+ Kwaliteit met 5 Jaar Overheidsgarantie wensen. Stuur gerust een e-mail en kom rechtstreeks in contact met onze kopers info@easylivingportugal.nl 

Passie Jack Bastiaansen

Zelfvoorzienend & Ontwikkeling van de jeugd Wereldwijd!

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen Linkedin

Jack Bastiaansen

Project Team Easy Living Portugal