Over de Bank & Zekerheden Easy Living Portugal

A+ Bouwprojecten

2021: Betaalbare Comfort Bungalows met groot gemeenschappelijk zwembad.

2022: Nature House met Guesthouse en Prive Zwembad.

Jack Bouwt altijd op 100% zekere cashflow

Jack handelt altijd op zekere cashflow, liquiditeit en solvabiliteit. Met het eerste project grotendeels verkocht en Jack zijn prive vermogen in de zaak komt er veel geld vrij om nieuwe projecten te ontwikkelen. In feite is Jack Bastiaansen met zijn vermogen zelf de onafhankelijke en financieel zekere Bank. Dit is een belangrijke extra zekerheid voor de kopers.

Bouwzekerheid

Doordat Jack zelf de bank is ben je verzekerd dat de bouw altijd doorgaat. Ook in het onlogische geval dat mijn bouwer, en inmiddels een gewaardeerde persoonlijke vriend, failliet zou gaan kan Jack Bastiaansen dat als Bank financieel opvangen. Die zekerheid zie je normaal niet in Portugal. Ook hiermee maakt Easy Living Portugal het onderscheid. Hier lees je over onze Zwitserse bouwkwaliteit in Portugal.

Kopers betalen bouwtermijnen altijd achteraf zonder bouwrente!

De kopers betalen de bouwtermijnen altijd achteraf. Easy Living Portugal schiet de bouwkosten voor, zonder dat de kopers bouwrente betalen. Die kosten kopers-bouwrente neemt Easy Living Portugal voor haar rekening. Dat geeft de kopers extra financieel voordeel en zekerheid.

Organisatiestructuur

Doordat Easy Living Portugal snel groeit is de organisatiestructuur voor de toekomst als drie-eenheid professioneel vorm gegeven.

Alle verguningen zijn altijd op tijd geregelt

Vergunningen met projecten is in Portugal een proces van diverse deelgebieden omgeven met veel papier en geduld. Denk daarbij aan loteamento, bouw, electra, water, riolering, telecom, diverse Lokale en Nationale overheids-keuringen en de uiteindelijke individuele woonvergunningen.

Wij hebben voor alle noodzakelijke vergunningen direct bij aanvang van elk project een specialist ingeschakeld die alle vergunningen op tijd regelt voor zekerheid van de kopers en zekerheid voor Easy Living Portugal.

Altijd inclusief 23 % b.t.w. Alleen dan is 5 jaar Garantie mogelijk!

Wij bouwen altijd inclusief 23% b.t.w. Alleen dan is 5 jaar, door de overheid gegarandeerde, garantie mogelijk. Scherpe prijzen voor A+ kwaliteit zijn zeker omdat alles direct gaat. Lees verder over de Waarheid B.T.W in Portugal.

Bouwprijzen 3 kwartalen 2022 Vastleggen

Sterk stijgende Portugese bouwprijzen 2022

Alle nutsvoorzieningen grondig geregelt

Nutsvoorzieningen in Portugal betreft een hogere papierberg dan in de Benelux. Ook hier merk ik weer dat een direct Portugees netwerk goud waard is. Persoonlijk blij dat op alle gebieden mijn Portugese netwerk op orde is. Dat heeft wel het nodige geduld gekost 🙂 Lees hier verder over de nutsvoorzieningen.

Overheid & Bouwtempo

Over de Overheid en het Bouwtempo

Met Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen Linkedin

Jack Bastiaansen

Project Team Easy Living Portugal