Portugese Bouwinformatie

Belangrijk om te Weten

Belangrijk om te weten is dat de Portugese medemensen, bij het bouwen van huizen en appartementen, weinig aandacht hebben voor warmte-koude en vochtisolatie. De prijs vinden ze belangrijker. Als je een offerte vraagt dan zijn ze altijd goedkoper en beter dan de ander. In de praktijk valt het dan andersom uit. Als er Benelux vertaalmannetjes tussen zitten dan gaat de prijs ook nog eens feitelijk omhoog voor huizen die niet voldoen aan Westerse bouwnormen en de Portugese Wet, Trending video Daarover:

Ik heb de afgelopen 6 jaar zelf in diverse Portugese bestaande en nieuwbouw huizen gewoond en merk elke keer weer dezelfde vocht en isolatieproblemen. Momenteel woon ik in een Energielek Portugees appartement. Het is nu, 7 februari 2022, in de middag 19 graden en heerlijk in de zon buiten en binnen is het te koud en vochtig.

Onlangs liep ik na de lunch, Vila Plaza in Cabeceiras de Basto, een blokje om en zag daar bovenstaand appartementengebouw in aanbouw. De binnenmuren worden als buitenmuur toegepast zonder dubbele cementlaag en zonder lucht er tussen en daarna een ongeschikte isolatielaag. Ook zijn de nodige warmte-koudebruggen niet in orde zag ik vanmiddag. Verdere details wat er bouwkundig niet klopt voor Westerse Bouwmaatstaven bespaar ik jullie maar. Eenmaal gestuct zie je er niets meer van. Overigens zijn de binnenmuren op de foto van het appartementengebouw in Cabeceiras niet geschikt voor geluidsisolatie.

Video update 5 augustus 2022 over de eerste twee woonprojecten

Voel het verschil in deze video!

100 % Juridisch

Dagelijks ontvang ik vragen van Benelux mensen die wanhopig zijn. Easy Living Portugal Beschermt die mensen.

Oplevering tweede project met Nature Houses

Wij leveren de Nature Houses per 3, daarna per 2 en daarna per 5 op. Snel bouwtempo zoals gebruikelijk bij Easy Living Portugal.

Planning Grondwerkzaamheden & Bouw Nature Houses – Easy living Portugal

Strakke bouwplanning eerste en tweede project

Nu de bouw van 10 huizen en oplevering 10 huizen (let op voordelige projectbouw, niet per stuk bouwen maar per 10) van het eerste project met Comfort Bungalows in volle vaart is en het project met Comfort Bungalows nagenoeg uitverkocht is kan je nu zeker zijn van jouw koop op het tweede project met 10 Nature Houses. Werkwijze Jouw 1-2-3 Zekerheid Kavel & Prijs vastleggen Nature Houses.

Kom rechtstreeks in Kontakt met onze kopers

Kopers van Easy Living Portugal kan ik het beste omschrijven als Wakkere Mensen die onthaasten en door de Overheid gecontroleerde A+ Kwaliteit met 5 Jaar Overheidsgarantie wensen. Stuur gerust een e-mail en kom rechtstreeks in contact met onze kopers info@easylivingportugal.nl 

Easy Living Portugal Zwitserse Bouwkwaliteit in Portugal

Easy Living Portugal past voor de binnenmuren een systeem toe met geluidsisolatie.

Trots op het A+ Energie certificaat voor al onze projecten!

Altijd inclusief 23 % b.t.w. Alleen dan is 5 jaar Garantie mogelijk!

Wij bouwen altijd inclusief 23% b.t.w. Alleen dan is 5 jaar, door de overheid gegarandeerde, garantie mogelijk. Scherpe prijzen voor A+ kwaliteit zijn zeker omdat alles direct gaat. Lees verder over de Waarheid B.T.W in Portugal.

Passie Jack Bastiaansen

Zelfvoorzienend & Ontwikkeling van de jeugd Wereldwijd!

Interessante video over bouwkwaliteit en levertijd in Portugal:

Zo bouwen wij de buitenmuren op het eerste project:

Easy Living Portugal kiest voor Zwitserse bouwkwaliteit in Portugal

Zwitserse bouwkwaliteit in Portugal daar lees je hier meer over.

Zekerheden & Organisatie

Over de Bank & Zekerheden

Doordat Easy Living Portugal snel groeit is de organisatiestructuur voor de toekomst als drie-eenheid professioneel vorm gegeven.

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen Linkedin

Jack Bastiaansen

Project Team Easy Living Portugal