Portugese Bouwinformatie

A+ Bouwprojecten

2021: Betaalbare Comfort Bungalows met groot gemeenschappelijk zwembad.

2022: Nature House met Guesthouse en Prive Zwembad.

Belangrijk om te Weten

Belangrijk om te weten is dat de Portugese medemensen, bij het bouwen van huizen en appartementen, weinig aandacht hebben voor warmte-koude en vochtisolatie. De prijs vinden ze belangrijker. Als je een offerte vraagt dan zijn ze altijd goedkoper en beter dan de ander. In de praktijk valt het dan andersom uit. Als er Benelux vertaalmannetjes tussen zitten dan gaat de prijs ook nog eens feitelijk omhoog voor huizen die niet voldoen aan Westerse bouwnormen en de Portugese Wet, Trending video Daarover:

Ik heb de afgelopen 6 jaar zelf in diverse Portugese bestaande en nieuwbouw huizen gewoond en merk elke keer weer dezelfde vocht en isolatieproblemen. Momenteel woon ik in een Energielek Portugees appartement. Het is nu, 7 februari 2022, in de middag 19 graden en heerlijk in de zon buiten en binnen is het te koud en vochtig. Gaandeweg de diverse woonprojecten bouw ik ook een Easy Living Portugal A+ Kwaliteitshuis voor mijzelf, maar nu eerst verder ontwikkelen met diverse onderscheidende A + Bouwprojecten!

Vanmiddag, 7 februari 2022, liep ik na de lunch, Vila Plaza in Cabeceiras de Basto, een blokje om en zag daar bovenstaand appartementengebouw in aanbouw. De binnenmuren worden als buitenmuur toegepast zonder dubbele cementlaag en zonder lucht er tussen en daarna een ongeschikte isolatielaag. Ook zijn de nodige warmte-koudebruggen niet in orde zag ik vanmiddag. Verdere details wat er bouwkundig niet klopt voor Westerse Bouwmaatstaven bespaar ik jullie maar. Eenmaal gestuct zie je er niets meer van. Overigens zijn de binnenmuren op de foto van het appartementengebouw in Cabeceiras niet geschikt voor geluidsisolatie.

Easy Living Portugal Zwitserse Bouwkwaliteit in Portugal

Easy Living Portugal past voor de binnenmuren een systeem toe met geluidsisolatie.

Interessante video over bouwkwaliteit en levertijd in Portugal:

Zo bouwen wij de buitenmuren op het eerste project:

Easy Living Portugal kiest voor Zwitserse bouwkwaliteit in Portugal

Zwitserse bouwkwaliteit in Portugal daar lees je hier meer over.

Zekerheden & Drijfveer

Over de Bank & Zekerheden

Over Jack en zijn drijfveer!

Doordat Easy Living Portugal snel groeit is de organisatiestructuur voor de toekomst als drie-eenheid professioneel vorm gegeven.

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen Linkedin

Jack Bastiaansen

Project Team Easy Living Portugal