Jouw Kwartaalprijs 2022

Ontwikkelingen Portugese bouw

Het is druk in de Portugese bouw. De lokale overheden verlenen veel werk aan Portugese bouwbedrijven. Dit komt omdat er 2022 forse bedragen aan EU subsidies naar Portugal stromen. Daarnaast is er 1 van de grootste stuwdammen van Europa, Ribiera de Pena, in aanbouw.

Door deze enorme druk op de bouw zijn er in Portugal veel ambachtelijke vakmensen nodig. Het probleem daarbij is dat er een tekort aan ambachtelijke vakmensen is. Portugese werknemers vertrekken vaak naar het buitenland waar ze meer verdienen.

Om vakmensen aan ons te binden moeten we ze meer betalen. Daarnaast halen wij werknemers vanuit Pakistan en Angola die natuurlijk ook allemaal gehuisvest moeten worden.

Alle Internationale verkoop loopt via Huub Hoogeveen, Professioneel Makelaar, hier zie je details van de Nature Houses.

Ontwikkeling prijzen bouwmaterialen

2021 & 2022 zie je een ontwikkeling dat bouwmaterialen explosief in prijs stijgen.

Zekerheid om te kunnen bouwen

Om mijn projectbouwer vast te leggen en zo zekerheid te hebben om te kunnen bouwen heb ik voor 2022 per kwartaal prijsafspraken met de vaste projectbouwer gemaakt. Alles zeker geregeld voor de toekomstige bewoners op de 2 Bungalowprojecten in Canedo de Basto en de Ocean Apartments in Arvore.

Transparantie staat naast de A+ kwaliteit bij Easy Living Portugal hoog in het vaandel. Vraag hier naar jouw kwartaalprijs.

Dit zijn de huidige 3 Easy Living Portugal projecten

2022: 9 Ocean Apartments, je hoort en ziet de Zee.

2022: Nature Houses met Prive Zwembad.

2021: 10 Comfort Bungalows met gemeenschappelijk zwembad.

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen Linkedin

Project Team Easy Living Portugal

P.S. De regio Minho & Porto staat op veilig om te reizen.