Positief 2021 & Vooruitzicht 2022

Terugkijken 2021

De Easy Living Portugal Organisatie is in 2021 gegroeid met een vast uitgebreid Portugees Team. 2021 kenmerkte zich door een hoog bouwtempo, 10 bungalows in aanbouw en nu al 8 bungalows in afbouw. Daarnaast zijn er vele vierkante meters sfeervolle granieten muren gebouwd om de hoogteverschillen contour te geven zodat iedereen vrij uitzicht heeft. Over de Bank & Zekerheden

Doordat Easy Living Portugal snel groeit is de organisatiestructuur voor de toekomst als drie-eenheid professioneel vorm gegeven.

Over Indoor & Outdoor Living Experience…..

Over omarmen Portugese Cultuur.

Het eerste bungalow project met 10 Bungalows is voor 80 % uitverkocht. Dit komt met name door de A+ Bouwkwaliteit, 5 jaar Garantie en het Sociale Zelfvoorzienende karakter.

Over ontwikkeling Portugese bouwprijzen 2022.

In deze video zie je meer over het interessegebied, de eerste 8 kopers van de 10 Bungalows op het eerste project:

In deze video zie je over in Nederland of in Portugal bezoeken bij Huub en Jack

Portugees Netwerk

Op alle geledingen, Bouw, Bank, Notaris, Accountant, Portugese Medebewoners & Vrienden heb ik in 6 jaar tijd een samenwerkend degelijk Portugees team om mij heen gebouwd. Dit is natuurlijk ook professioneel aangenaam voor alle projecten die nog gaan komen. Leerzaam, Bungalow kopen in Portugal is Relatie Opbouwen.

A+ Bouwkwaliteit en 5 jaar Garantie

De door de Portugese overheid gegarandeerde A+ kwaliteit zijn wij bijzonder trots op, dat zie je zo goed als niet in Portugal. Al helemaal niet in de Minho. Ook leveren wij door de Portugese overheid gegarandeerd 5 jaar Garantie. Ook dat zie je zelden in Portugal.

In deze video zie je meer over de Unieke door de Overheid Gegarandeerde A+ Kwaliteit

Vooruitkijken 2022

2022 bouwen we het eerste project af. Doordat er 8 kopers zijn op het eerste project en eigen vermogen in de zaak kan ik nu door met de volgende projecten. We zijn momenteel volop bezig met de voorbereidingen, volgende Bungalow project 10 Nature Houses in Canedo de Basto en we ontwikkelen 2022 nog meer, daarover later meer.

In deze video zie je meer over volop Bouw 17 december 2021 met Lenteweer in de Minho:

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen Linkedin

Jack Bastiaansen

Project Team Easy Living Portugal

P.S. Prive of Openbare Zoom Meeting met Jack Bastiaansen