Omarmen Portugese Cultuur

Zwemmen

Na de Lunch Villa Plaza met altijd weer uitstekend eten en vriendelijke mensen om de hoek gezwommen. Heerlijk dat zwemmen hier in de Minho midden in de natuur.

Bijzondere Waarheid Video over Familie & Bouwen in Portugal:

Menselijke Waarden

Na 6 jaar leven binnen de Portugese Minho cultuur heb ik veel geleerd over de menselijke waarde in de Minho van Portugal. Onlangs tijdens mijn ontbijt op het terras in Arco de Baulhe vroeg een Portugese dame, Jack waarom woon je juist hier in de Minho van Portugal? Het enige antwoord voor mij is de Energie, de Menselijke Waarde, de Warme Minho Medebewoners, er voor Elkaar Zijn en het Zelfvoorzienend leven precies hier in de Minho streek. Ook het aangename Minho Klimaat in alle jaargetijden spreekt mij persoonlijk bijzonder aan.

Te Gast

Voor kopers van een woning of appartement in Portugal is het goed zich te realiseren dat ze te gast zijn in een land met een heel andere (zakelijke) cultuur dan hun thuisland. Door ervaring ben ik me er bewust van geworden dat het in Portugal meer om meebewegen gaat in relaties dan om op je strepen te gaan staan.

Alle Internationale verkoop loopt via Huub Hoogeveen, Professioneel Makelaar, hier zie je details van de Nature Houses.

Zakelijke relatie

Zaken doen in Portugal is vooral relatie opbouwen en meebewegen op de Portugese golfbewegingen. Het is raadzaam als koper een zakelijke maar vooral ook een Emotionele Respectvolle Relatie op te bouwen met de Verkopende partij waar jij een handtekening onder gezet hebt. Het gaat om de Emotionele, Respectvolle Verbinding die je als koper opbouwt met de Verkopende Partij. Doe je dat niet dan leggen ze de bouw stil en ga je zo meer betalen inclusief schadeclaim in het nadeel van de koper. Easy Living Portugal beschermd respectvol kopersgedrag.

Over ontwikkeling Portugese bouwprijzen 2022.

Wij geven door de overheid gegarandeerd 5 jaar garantie. Alle prijzen zijn inclusief 23% b.t.w. Alleen dan is 5 jaar garantie mogelijk!

Handtekeningen

Alle handtekening van Easy Living Portugal zijn tot de bodem juridisch gecheckt en zeker. Easy Living Portugal betaald, als Zekerheid voor de kopers, de standaard, in het ondertekende kontrakt gestelde bouwtermijnen vooraf en de koper betaald die termijnen achteraf. De rente over de bouwtermijnen neemt Easy Living Portugal voor haar rekening. Easy Living Portugal voldoet, door de belastingdienst, accountant en notaris gecontroleerd, altijd aan haar wettelijke verplichtingen.

Bewoners Easy Living Portugal

De bewoners die bij mij passen zoeken Betaalbaar Zelfvoorzienend wonen met een Sociaal Karakter en Privacy, altijd A+ kwaliteit. Zelfvoorzienend is een belangrijke Easy Living Portugal Kernwaarde op alle woonprojecten, voor het wonen van juist nu.

Kopers van Easy Living Portugal kan ik het beste omschrijven als Wakkere Mensen die onthaasten en door de Overheid gecontroleerde A+ Kwaliteit met 5 Jaar Overheidsgarantie wensen. Stuur gerust een e-mail en kom rechtstreeks in contact met onze kopers info@easylivingportugal.nl

De regio Minho & Porto staat op veilig om te reizen.

Hartelijke groet van Jack Bastiaansen

Jack Bastiaansen Linkedin

P.S. Waarom ben jij als koper succesvol in Portugese bouw en aankoop?