1-2-3 Organisatiestructuur

Groei in Bouw & Verkoop

Omdat Easy Living Portugal snel groeit in Bouw & Verkoop, is de samenwerking en de structuur voor de toekomst als volgt vormgegeven:

1 Francisco, eigenaar van Sensetec, is de bouwondernemer voor alle projecten. Zie bovenstaande foto met bijzonder passende bewoners bij aanvang van het eerste Bungalow Project. Sensetec is een Professionele Projectbouwer, minimaal 10 Bungalows of Appartementen Units. Sensetec beschikt over de juiste Alvara voor Projectontwikkeling en Zwitserse Bouw-Denkwijze!

2 Huub, eigenaar van Easy Living Projecten, is de internationaal verkoopleider voor klantencontact. Huub is tevens Professioneel en Erkend Makelaar, met het Hart op de juiste plaats, in Nederland en Bevoegd om Huizen te verkopen in Portugal.

3 Jack, eigenaar van Easy Living Portugal, onderneemt in Portugal. Jack Heeft alle LDA papieren en alle Vergunningen officieel geregeld via zijn Portugees Professioneel netwerk. Zekerheid staat voor Jack op nummer 1!

A+ Bouwprojecten

2021: Betaalbare Comfort Bungalows met groot gemeenschappelijk zwembad.

2022: Nature House met Guesthouse en Prive Zwembad.

Zekerheden

Over de Bank & Zekerheden

Belangrijk om te lezen

Portugese Bouwinformatie.

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen Linkedin

Jack Bastiaansen

Project Team Easy Living Portugal

P.S. Prive of Openbare Zoom Meeting met Jack Bastiaansen