De Waarheid over B.T.W. & Bouw in Portugal

De Overheid bepaald het bouwtempo, interessant om te lezen

Beste Vrienden van Easy Living Portugal,

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen. In Portugal is er veel gerommel met de b.t.w. en zwart geld. Dat zie je met name veel in de bouw. Om die reden zijn er door de politie regelmatig rotonde controles waarbij bouwmensen controle krijgen op de spullen die ze vervoeren.

Easy Living Portugal is de enige firma die in de Minho regio & Porto regio volledig legaal bouwt met alle prijzen inclusief 23 % b.t.w. (IVA). Alleen dan is er 5 jaar garantie mogelijk. Om dat allemaal te regelen heeft wel drie jaar tijd gekost 🙂 Daar profiteren alle huidige 3 Easy Living Portugal Projecten en toekomstige Easy Living Portugal Projecten van!

Zwitserse Bouwkwaliteit in Portugal! Interessant om te lezen, over Alvará b.t.w. en 5 jaar Garantie.

Leerzaam over bouwen en zakelijke relatie in Portugal.

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen

De regio Minho & Porto staat op veilig om te reizen.