Wettelijk toegestaan Reizen & Geen Vaccinatieplicht

De streek Minho

De streek Minho in Portugal staat bekend om de adembenemende natuur en het aangename klimaat in alle jaargetijden. Alle voorzieningen zijn nabij en je bent zo in de grotere steden.

Geen onderscheid

Portugal maakt geen onderscheid tussen gevaccineerde en niet gevaccineerde. Dus ook geen onderscheid in benadering door de overheid of de bevolking onderling. Wel zijn er voor iedereen veiligheidsregels van toepassing. Opvallend is dat de Portugese bevolking zich in het algemeen keurig gedraagt naar de regels.

De Europese unie wil een vaccinatieplicht voorstellen. 03-12-2021 en 16-12-2021 las ik in de Portugese krant dat de Portugese overheid dat niet gaat doen. Overigens heeft Portugal de hoogste vaccinatiegraad ter wereld (bron RTL nieuws).

Over Zwitserse bouwkwaliteit in Portugal

Wettelijk toegestaan reizen

Easy Living Portugal beschikt over een wettelijk formulier om jouw reis voor het kopen van een huis of appartement op 1 van de Easy Living Portugal projecten mogelijk te maken.


Wettelijk toegestaan online kopen

Omdat niet iedereen wil vliegen of autorijden om een huis of appartement op 1 van de Easy Living Portugal projecten te kopen is het Easy 1-2-3 Online Koop stappenplan populair. Klik op deze link voor Wettelijk toegestaan online kopen. Onlangs zijn zo 3 huizen online verkocht.

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen Linkedin

Jack Bastiaansen

Project Team Easy Living Portugal