Breaking News: Wettelijk toegestaan Reizen & Online kopen

De regio Minho in Portugal staat op Veilig om te Reizen, bron Portugese Overheid. Alle restaurants zijn tot en met 23.00 uur open. Winkels zijn tot en met minimaal 19.00 uur open. In restaurants en buiten zijn geen mondkapjes verplicht.

Geen onderscheid

Portugal maakt geen onderscheid tussen gevaccineerde en niet gevaccineerde. Dus ook geen onderscheid in benadering door de overheid of de bevolking onderling. Wel zijn er voor iedereen veiligheidsregels van toepassing. Opvallend is dat de Portugese bevolking zich keurig gedraagt en dat kontrole niet nodig is.

Wettelijk toegestaan reizen

Easy Living Portugal beschikt over een wettelijk formulier om jouw reis voor het kopen van een huis of appartement op 1 van de Easy Living Portugal projecten mogelijk te maken.

Wettelijk toegestaan online kopen

Omdat niet iedereen wil vliegen of autorijden om een huis of appartement op 1 van de Easy Living Portugal projecten te kopen is het Easy 1-2-3 Online Koop stappenplan populair. Klik op deze link voor Wettelijk toegestaan online kopen. De laatste 3 huizen zijn zo online verkocht.

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen

De Overheid bepaald het bouwtempo, interessant om te lezen