Gemeenschappelijk & Zelfvoorzienend Juist Nu!

Binnen de huidige wereldwijde tijd is er steeds meer behoefte aan Gemeenschappelijk & Zelfvoorzienend Wonen en Leven. Over 2021 & 2022

De Minho in Portugal is een streek waar de tijd op een bepaalde wijze stil staat. De Lokale Portugese bewoners zijn gewend om elkaar te helpen en hun groente en kleinvee voor de voedselconsumptie grotendeels zelf te regelen. Het Aangename Weer in Alle Jaargetijden is een prettige bijkomstigheid.

Relaxte levensstijl

Dankbaarheid voor het Bouwteam en Verkoopteam, nieuwe projecten ontwikkelen

Over Zwitserse bouwkwaliteit in Portugal

De Waarheid

Juni 2022 koopt Easy Living Portugal grond aan vlakbij de eerste 2 woonprojecten. Daar ontwikkelen we een Permacultuur, Voedselbos en Moestuin. Daarnaast bouwen we daar een gemeenschappelijke ruimte, zie bijgaande foto.

De Permacultuur en de gemeenschappelijk ruimte zijn gratis beschikbaar voor alle bewoners van de Easy Living Portugal projecten & voor de lokale Portugese medebewoners. Integratie met de Portugese bevolking is ook een belangrijke Easy Living Portugal Waarde. Dan leer je de Portugese Cultuur Kennen en de taal als vanzelfsprekend zonder schroom eigen maken.

Lees hier meer over de Permacultuur, Gemeenschappelijke Ruimte & Ontwikkeling van de Jeugd Wereldwijd.

Kom rechtstreeks in contact met onze kopers en Voel het Wonen van Nu

Kopers van Easy Living Portugal kan ik het beste omschrijven als Wakkere Mensen die onthaasten en door de Overheid gecontroleerde A+ Kwaliteit met 5 Jaar Overheidsgarantie wensen. Stuur gerust een e-mail en kom rechtstreeks in contact met onze kopers info@easylivingportugal.nl

Met Hartelijke groet,

Over Jack en zijn drijfveer