Gemeenschappelijk & Zelfvoorzienend Juist Nu!

Binnen de huidige Wereldwijde tijd is er steeds meer behoefte aan Gemeenschappelijk & Zelfvoorzienend Wonen en Leven.

Bewoners Portugal Comfort Living

De bewoners die bij mij passen zoeken Betaalbaar Zelfvoorzienend wonen met een Sociaal Karakter en Privacy, altijd A+ kwaliteit. Zelfvoorzienend is een belangrijke Portugal Comfort Living Kernwaarde op alle woonprojecten, voor het wonen van juist nu.

Kopers van Portugal Comfort Living kan ik het beste omschrijven als Wakkere Mensen die onthaasten en door de Overheid gecontroleerde A+ Kwaliteit met 5 Jaar Overheidsgarantie wensen. Kom rechtstreeks in contact met onze kopers.

Gemeenschappelijk

Er komt binnen de voedselvoorziening  een gemeenschappelijke Natuurplaats voor alle Nature Truth Heart Supporters, inclusief de lokale bevolking en de jeugd Wereldwijd.

From Nature Truth to Inner Truth

Het oogstfeest, de Mariaweek, Pasen, Kerst, oud en nieuw en meer momenten samen gaan de lokale bewoners, supporters en de wereldwijde jeugd beleven.

Daarnaast kan je denken aan Kennis overdracht, samen Pilatus-Bewegen, Aqua Jogging, Creativiteit, Sportiviteit, Avontuur, Samen op Reis, Samen naar Concerten, Kennis samen delen en nog meer Sprankelende initiatieven. Samen en Individueel Groeien & Ontwikkelen.

De Minho in Portugal is een streek waar de tijd op een bepaalde wijze stil staat. De Lokale Portugese bewoners zijn gewend om elkaar te helpen en hun groente en kleinvee voor de voedselconsumptie grotendeels zelf te regelen. Het Aangename Weer in Alle Jaargetijden is een prettige bijkomstigheid.

In de toekomst koopt Nature Truth grond aan vlakbij de eerste 2 woonprojecten. Daar ontwikkelen we samen internationaal zelfvoorzienend vanuit de natuur.

Integratie met de Portugese bevolking is ook een belangrijke Portugal Comfort Living Waarde. Dan leer je de Portugese Cultuur Kennen en de taal als vanzelfsprekend zonder schroom eigen maken.

Lees hier meer over Gemeenschappelijke Ruimte & Ontwikkeling van de Jeugd Wereldwijd.

Over Omarmen van de Portugese Cultuur

Jack Bastiaansen Linkedin

Jack Bastiaansen