Leerzaam, Huis Bouwen in Portugal is Relatie Opbouwen!

Over Zwitserse bouwkwaliteit in Portugal

De Overheid bepaald het bouwtempo, interessant om te lezen

Herder met zijn Kudde

Bovenstaande foto en video is de herder met zijn vee die dagelijks in de omgeving van het eerste en tweede huizenproject, Canedo de Basto, de natuur met zijn geiten begraasd. Die groep is een eenheid samen met de Herder, Geiten en de 6 Honden. Als mijn Portugese straathond lola daarop afgaat voor een lekker hapje is de kudde altijd door de 6 honden beschermd. Voor de herder is dit zijn dagelijkse werk. Uiteindelijk gaan de geiten naar diverse restaurants in de buurt.

Bouwen in Nederland

In Nederland heb ik diverse keren een huis gekocht en zelf gebouwd. Dan ben je in het algemeen als klant koning. Alles voor de glimlach van de koper noemt Coolblue dat in haar marketing.

Bouwen in Portugal

Hier in Portugal werkt het andersom. Dat eisende als koper wat ze als kopers in de benelux gezegd met dat benelux-kopersgedrag voor normaal houden betekend dat de verkopende partij in Portugal zich terugtrekt en niets meer doet en heb je ook meteen financieel nadeel als koper. Easy Living Portugal beschermt respectvol kopersgedrag.

Het gaat om jouw persoonlijke relatie met de verkopende partij die je als koper opbouwt. Daar moet je als koper qua relatie met de verkopende partij in investeren. Het gaat om jouw verbinding als koper die je maakt met de verkopende partij. Kom nooit in een situatie terecht dat de verkopende partij je niet mag als koper. In Portugal gaat zaken doen met veel Portugese emotie.

Met mijn vaste bouwer Sensetec, Eigenaar & Team, inmiddels een vriendschappelijke band opgebouwd. Dan ontstaat er wederzijds openheid en weet je van elkaar dat we beide solvabel en liquide zijn en help je elkaar met alle samen-processen.

Het gaat om jouw persoonlijke relatie als koper met de verkopende partij, waar jij een handtekening onder hebt gezet.

Video update 5 augustus 2022 over de eerste twee woonprojecten

Voel het verschil in deze video!

Oppassen Voor Benelux-mensen in Portugal!

Easy Living Portugal geeft bescherming: Inspiratie-video.

Zaken doen met Easy Living Portugal is Overheid-Gegarandeerd

Wij geven door de overheid gegarandeerd 5 jaar garantie. Alle prijzen zijn inclusief 23% b.t.w. Alleen dan is 5 jaar garantie mogelijk!

Senstec & Easy Living Portugal

Sensetec beschikt over meer dan 50 gemotiveerde vaste medewerkers. Daarnaast ook Portugese onderaannemers. Het probleem is dat Sensetec en Easy Living Portugal Zwitsers denken in bouw en er maar weinig betrouwbare Portugese onderaannemers zijn die op komen dagen en voldoen aan onze Zwitserse eisen. We beschikken naast eigen medewerkers over een aantal solide onderaannemers voor al onze projecten die voldoen aan onze Zwitserse denkwijze.

Al met al is bouwen in Portugal een intensief proces dat Jack Bastiaansen en Huub Hoogeveen met hun Hart in alle projecten begeleiden. Alles voor de zekerheid van de kopers.

Kom rechtstreeks in contact met onze kopers en Voel het Wonen van Nu

Kopers van Easy Living Portugal kan ik het beste omschrijven als Wakkere Mensen die onthaasten en door de Overheid gecontroleerde A+ Kwaliteit met 5 Jaar Overheidsgarantie wensen. Stuur gerust een e-mail en kom rechtstreeks in contact met onze kopers info@easylivingportugal.nl

100 % Juridisch

Dagelijks ontvang ik vragen van Benelux mensen die wanhopig zijn. Easy Living Portugal Beschermt die mensen.

Oplevering tweede project met Nature Houses

Wij leveren de Nature Houses per 3, daarna per 2 en daarna per 5 op. Snel bouwtempo zoals gebruikelijk bij Easy Living Portugal.

Planning Grondwerkzaamheden & Bouw Nature Houses – Easy living Portugal

Strakke bouwplanning eerste en tweede project

Nu de bouw van 10 huizen en oplevering 10 huizen (let op voordelige projectbouw, niet per stuk bouwen maar per 10) van het eerste project met Comfort Bungalows in volle vaart is en het project met Comfort Bungalows nagenoeg uitverkocht is kan je nu zeker zijn van jouw koop op het tweede project met 10 Nature Houses. Werkwijze Jouw 1-2-3 Zekerheid Kavel & Prijs vastleggen Nature Houses.

Altijd inclusief 23 % b.t.w. Alleen dan is 5 jaar Garantie mogelijk!

Aangename prijzen voor A+ kwaliteit zijn zeker omdat alles direct gaat. Lees verder over de Waarheid B.T.W in Portugal.

De regio Minho & Porto staat op veilig om te reizen.

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen Linkedin

Jack Bastiaansen

Project Team Easy Living Portugal