Waarom is Jack Bastiaansen Succesvol in Portugese Bouw & Verkoop?

Beste vrienden van Easy Living Portugal,

Persoonlijk ontvang ik veel vragen over mijn gedrevenheid en succes in Bouw & Verkoop van de eerste drie projecten en de eerste permacultuur juni 2022.

Het antwoord is vrij simpel. Ik sta vanuit mijn Ziel voor betaalbaar Zelfvoorzienend Wonen met een sociaal karakter en privacy. Altijd A+ kwaliteit, iets dat je zelden ziet in Portugal.

Jack Bouwt altijd op zekere cashflow

Jack handelt altijd op cashflow, liquiditeit en solvabiliteit. Met 80 % verkocht eerste project en Euro 500.000 prive investering die ik in de zaak laat komt er veel geld vrij om nieuwe projecten te ontwikkelen. Het eerste project is zoals beloofd 2022 volledig opgeleverd. De kopers betalen de bouwtermijnen altijd achteraf. Easy Living Portugal schiet de bouwkosten voor zonder bouwrente voor de kopers. Die kosten kopers-bouwrente neemt Easy Living Portugal voor haar rekening. Dat geeft de kopers extra financieel voordeel en zekerheid.

Jack bouwt altijd samen met de firma Sensetec die alleen grotere projecten realiseerd. Ook deze partner is stabiel qua liquiditeit en solvabiliteit.

Zie hier de oppervlaktes van de 9 appartementen, indeling en prijzen van het tweede project, Ocean Apartments, https://easylivingprojecten.com/2021/04/27/indeling-en-prijzen-ocean-apartments/

Zie hier de oppervlaktes van de 10 kavels, huisindeling en prijzen van het derde project, Nature Houses, https://easylivingprojecten.com/…/indeling-en-prijzen…/

Jack en zijn netwerk

Waarom ik succes heb heeft ook te maken met mijn Portugese netwerk.

Alle Portugese zakenpartners van Jack Bastiaansen spreken vloeiend Engels en zelf ben ik inmiddels ook thuis in de Portugese taal. Ik heb persoonlijk tijdig afstand genomen van Nederlandse en Belgische mensen hier in Portugal met teveel geldelijk eigen belang.

Omdat ik rechtstreeks zaken doe met mijn Portugees netwerk zonder Nederlandse of Belgische tussenpersonen is de juiste prijs voor de kopers met altijd A+ kwaliteit gegarandeerd. Mijn meer dan 6 jaar wonen in Portugal en Portugees netwerk opbouwen is daar de basis van.

Jaloerse mensen met afgunst?

Ons Succes trekt ook Jaloerse mensen aan die dan, vanuit afgunst, met onwaarheden om zich heen slaan. Dat gedrag zie je ook bij bekende mensen die in roddelbladen met onwaarheden worden zwartgemaakt. De naam daarvoor is smaad en dat is wettelijk strafbaar. Ik sta boven dat gedrag en ga voor de waarheid.

Die jaloerse mensen hebben nog een persoonlijk groeiproces te gaan. Wij wensen die personen onverminderd alle goeds daarbij. We staan voor ieder mens ongeacht welke mening huidskleur of afkomst altijd open voor eerlijk persoonlijk contact. Samen maakt sterk!

Alle nutsvoorzieningen geregeld

Nutsvoorzieningen in Portugal heeft een hogere papierberg dan in de Benelux. Ook hier merk ik weer dat een direct Portugees netwerk goud waard is. Persoonlijk blij dat op alle gebieden mijn Portugese netwerk op orde is. Dat heeft wel het nodige geduld gekost 🙂 Lees hier verder.

Kom rechtstreeks in contact met kopers en Voel het Wonen van Nu

Kopers van Easy Living Portugal kan ik het beste omschrijven als Wakkere Mensen die elkaar helpen naar zelfvoorzienend. Alle bewoners zijn qua intentie stuk voor stuk parels in de beweging van mensen.

Stuur gerust een e-mail en kom rechtstreeks in contact met kopers info@easylivingportugal.nl

Over het Wonen van Nu en Zekerheden

Jack over Zelfvoorzienend, juist Nu!

Wat zijn jouw 5 Zekerheden?

Controle Bouwplanning eerste drie projecten & Kopers

Internationale Verkoop

De internationale verkoop is professioneel geregeld via Huub Hoogeveen en zijn team. Huub is ook gedreven makelaar, met het Hart op de juiste plaats, in Nederland. Voor de Easy Living Portugal Bungalows en Appartementen kan je Huub en zijn verkoopteam hier bereiken.

Met Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen & Huub Hoogeveen

Project Team Easy Living Portugal

P.s. via bovenstaande link bestel je de gratis entree bewijzen Oktober 2021 Second Home Expo Utrecht en Gent