Waarom ben Jij als Koper Succesvol in Portugese Bouw & Aankoop?

Beste vrienden van Easy Living Portugal,

Het antwoord op jouw vraag is vrij simpel. Ik sta voor Jou vanuit mijn Ziel voor betaalbaar Zelfvoorzienend Wonen met een sociaal karakter en privacy. Altijd A+ kwaliteit, iets dat je zelden ziet in Portugal. Easy Living Portugal geeft 5 jaar door de overheid gegarandeerde garantie. Dat is alleen mogelijk bij officieel 23% b.t.w. betaling. Over omarmen Portugese Cultuur.

Altijd inclusief 23 % b.t.w. Alleen dan is 5 jaar Garantie mogelijk!

Wij bouwen altijd inclusief 23% b.t.w. Alleen dan is 5 jaar, door de overheid gegarandeerde, garantie mogelijk. Scherpe prijzen voor A+ kwaliteit zijn zeker omdat alles direct gaat. Lees verder over de Waarheid B.T.W in Portugal.

Zekerheden & Passie

Over de Bank & Zekerheden

Passie Jack Bastiaansen Permacultuur en ontwikkeling van de jeugd wereldwijd!

Kopers van Easy Living Portugal kan ik het beste omschrijven als Wakkere Mensen die onthaasten en door de Overheid gecontroleerde A+ Kwaliteit met 5 Jaar Overheidsgarantie wensen. Stuur gerust een e-mail en kom rechtstreeks in contact met onze kopers info@easylivingportugal.nl 

Over Zwitserse bouwkwaliteit in Portugal

De Overheid bepaald het bouwtempo, interessant om te lezen

Relaxte levensstijl, Dankbaarheid voor het Bouwteam en Verkoopteam, nieuwe projecten ontwikkelen.

Over een Biertje & Waarderen van Mensen

Wij geven door de overheid gegarandeerd 5 jaar garantie. Alle prijzen zijn inclusief 23% b.t.w. Alleen dan is 5 jaar garantie mogelijk!

Kwaliteit heeft een naam, Easy Living Portugal. P.S. Prive of Openbare Zoom Meeting met Jack Bastiaansen

Kom rechtstreeks in contact met onze kopers en Voel het Wonen van Nu

Kopers van Easy Living Portugal kan ik het beste omschrijven als Wakkere Mensen die onthaasten en door de Overheid gecontroleerde A+ Kwaliteit met 5 Jaar Overheidsgarantie wensen. Stuur gerust een e-mail en kom rechtstreeks in contact met onze kopers info@easylivingportugal.nl

Veilig reizen & jouw Kwartaalprijs

De regio Minho & Porto staat op veilig om te reizen.

Vraag hier naar jouw Kwartaalprijs.

Uniek in Portugal: Zwitserse bouwkwaliteit!

Jack bouwt altijd samen met de firma Sensetec die alleen grotere projecten realiseerd. Ook deze partner is stabiel qua liquiditeit en solvabiliteit. Als wij met onderaannemers werken worden deze altijd vastgelegd aan de Zwitserese richtlijnen die wij hanteren. Wij willen absoluut geen Portugese bouwkwaliteit. Dat voldoet niet aan de Noord Europese eisen van onze kopers.

Zwitserse Bouwkwaliteit in Portugal! Interessant om te lezen, over Alvará b.t.w. en 5 jaar Garantie.

Gemeentegarantie

De Gemeente geeft op alle projecten Garantie dat de projecten ten alle tijden afgebouwd worden. Dit komt omdat Easy Living Portugal Financieel Solvabel is. Ook dat zie je zelden in Portugal. Lees verder….

Jack Bouwt altijd op 100% zekere cashflow

Jack handelt altijd op Zekere cashflow, liquiditeit en solvabiliteit. Met 80 % verkocht eerste project en Jack zijn prive vermogen, dat ik in de zaak laat, komt er veel geld vrij om nieuwe projecten te ontwikkelen. In feite is Jack Bastiaansen met zijn vermogen zelf de onafhankelijke bank. Dit is een extra zekerheid voor de kopers.

Kopers betalen bouwtermijnen altijd achteraf zonder bouwrente!

De kopers betalen de bouwtermijnen altijd achteraf. Easy Living Portugal schiet de bouwkosten voor, zonder dat de kopers bouwrente betalen. Die kosten kopers-bouwrente neemt Easy Living Portugal voor haar rekening. Dat geeft de kopers extra financieel voordeel en zekerheid.

Alle verguningen zijn altijd op tijd geregeld

Vergunningen met projecten is in Portugal een proces van deelgebieden opgedeeld met veel papier. Wij hebben daarvoor direct bij aanvang van elk project een specialist ingeschakeld die alle vergunningen op tijd regeld voor zekerheid van de bewoners.

Altijd inclusief 23 % b.t.w. Alleen dan is 5 jaar Garantie mogelijk!

Wij bouwen altijd inclusief 23% b.t.w. Alleen dan is 5 jaar garantie mogelijk. Scherpe prijzen voor A+ kwaliteit zijn gegarandeerd omdat alles direct gaat.

Alle nutsvoorzieningen grondig geregeld

Nutsvoorzieningen in Portugal betreft een hogere papierberg dan in de Benelux. Ook hier merk ik weer dat een direct Portugees netwerk goud waard is. Persoonlijk blij dat op alle gebieden mijn Portugese netwerk op orde is. Dat heeft wel het nodige geduld gekost 🙂 Lees hier verder.

De Waarheid over het weer

Lees hier verder over het weer in Portugal.

Leerzaam, Huis Bouwen in Portugal is Relatie!

Alles draait om jouw verbinding met de verkopende partij. Niet voor iedereen binnen de Benelux een makkelijke maar noodzakelijke opgave. Lees hier hoe dat werkt.

Ocean Apartments

Zie hier de oppervlaktes van de 9 appartementen, indeling en prijzen van het project, Ocean Apartments, https://easylivingprojecten.com/2021/04/27/indeling-en-prijzen-ocean-apartments/

Nature Houses

Zie hier de oppervlaktes van de 10 kavels, huisindeling en prijzen van het project, Nature Houses, https://easylivingprojecten.com/…/indeling-en-prijzen…/

Jack en zijn netwerk

Alle Portugese zakenpartners van Jack Bastiaansen spreken vloeiend Engels en zelf ben ik inmiddels ook thuis in de Portugese taal.

Omdat ik rechtstreeks zaken doe met mijn Portugees netwerk is de juiste prijs voor de kopers met altijd A+ kwaliteit gegarandeerd. Mijn meer dan 6 jaar wonen in Portugal en Portugees netwerk opbouwen is daar de basis van. Alles voor de Zekerheid van de koper.

Over het Wonen van Nu en Zekerheden

Jack over Zelfvoorzienend, juist Nu!

Wat zijn jouw 5 Zekerheden?

Controle Bouwplanning eerste drie projecten & Kopers

Internationale Verkoop

De Internationale verkoop is professioneel geregeld via Huub Hoogeveen en zijn Internationale adviesteam. Huub is ook gedreven makelaar, met het Hart op de juiste plaats, in Nederland. Voor de Easy Living Portugal Bungalows en Appartementen kan je Huub Hoogeveen en zijn adviesteam hier bereiken.

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen Linkedin

Jack Bastiaansen

Project Team Easy Living Portugal