Portugees leren op een leuke en onstpannen manier

Beste vrienden van Easy Living Portugal,

Wil je snel een begin maken met het leren van de mooie Portugese taal? Dan is deze Breinvriendelijke cursus iets voor jou!

‘ s Ochtends volg je 4 uur les en ’s middags werk je nog een uur aan opdrachten over de lesstof. Alle facetten van de taal komen hierin aan de orde. De nadruk ligt op het luisteren, begrijpen en spreken van eenvoudig Portugees waarmee je jezelf verstaanbaar kan maken in het dagelijks leven.

Aan het eind van de cursus ben je in staat om gesprekjes te voeren over eenvoudige onderwerpen en vragen te stellen en beantwoorden in de meest voorkomende dagelijkse interacties.

De cursus wordt gegeven door Marjoke Krom, een lerares met ruim 24 jaar ervaring in Portugese taallessen. Marjoke traint Breinvriendelijk dus ook geschikt voor mensen die ouder zijn qua leeftijd en jong van geest in het leven zijn.

Voorkennis van het Portugees is niet vereist voor deelname aan de cursus.

Doe mee aan Como Está?Portugees voor Beginners, van 28 november tot 3 december 2021, en geniet van een comfortabel verblijf in de knusse Quinta do Farfalho, in het prachtige noorden van Portugal.

Vraag de folder aan voor meer informatie – tools4taal@gmail.com –  en schrijf je vandaag nog in!

Bewust is er plaats voor een beperkt aantal deelnemers. Alleen dan krijgt iedereen optimaal aandacht om de Portugese taal te leren.

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen

Project team Easy Living Portugal