Omarmen Portugese Cultuur

Zwemmen

Na de Lunch Villa Plaza met altijd weer uitstekend eten en vriendelijke mensen om de hoek gezwommen. Heerlijk dat zwemmen hier in de Minho midden in de natuur.

Menselijke Waarden

Na 6 jaar leven binnen de Portugese cultuur heb ik veel geleerd over de menselijke waarde in Portugal. Onlangs tijdens mijn ontbijt op het terras in Arco de Baulhe vroeg een Portugese dame, Waarom ben je juist hier? Het enige antwoord voor mij is de Energie, de Menselijke Waarde, er voor Elkaar Zijn en het Zelfvoorzienend leven precies hier in de Minho streek.

Te Gast

Voor kopers van een woning of appartement in Portugal is het goed zich te realiseren dat ze te gast zijn in een land met een heel andere (zakelijke) cultuur dan hun thuisland. Door ervaring ben ik me er bewust van geworden dat het in Portugal meer om meebewegen gaat in relaties dan om op je strepen te gaan staan.

Zakelijke relatie

Zaken doen is vooral relatie opbouwen en meebewegen op de golfbewegingen. Het is het raadzaam als koper een zakelijke respectvolle relatie op te bouwen met de partij waar jij een handtekening onder gezet hebt.

Handtekeningen

Alle handtekening van Easy Living Portugal zijn tot de bodem juridisch gecheckt en zeker. Easy Living Portugal betaald de standaard, in het ondertekende kontrakt, gestelde bouwtermijnen vooraf en de koper achteraf. De rente over de bouwtermijnen neemt Easy Living Portugal voor haar rekening. Easy Living Portugal voldoet, door de belastingdienst, accountant en notaris gecontroleerd, altijd aan haar wettelijke verplichtingen.

Bewoners Easy Living Portugal

De bewoners die bij mij passen zoeken Betaalbaar Zelfvoorzienend wonen met een Sociaal Karakter en Privacy, altijd A+ kwaliteit. Zelfvoorzienend is een belangrijke Easy Living Portugal Kernwaarde op alle woonprojecten, voor het wonen van juist nu.

Hartegroet van Jack

Waarom ben jij als koper succesvol in Portugese bouw en aankoop?