Controle Bouwplanning & Kopers WoonProjecten

Zekerheden

Wat zijn jouw 5 Zekerheden?

Waarom ben jij als koper succesvol in Portugese bouw en aankoop?

Over de Bank & Zekerheden

Passie Jack Bastiaansen

Zelfvoorzienend & Ontwikkeling van de jeugd Wereldwijd!

Zwitserse A+ Bouwkwaliteit

We leveren alle bouwwerken af met een officieel Overheid A+ certificaat. Dat zie je zelden in Portugal. Over Zwitserse bouwkwaliteit in Portugal!

Persoonlijke video Jack Bastiaansen

Over een huis kopen in Portugal. Easy Living Portugal doet alles officieel onder strenge Controle van de Accountant, Notaris en de Belastingdienst, dat zie je zelden in Portugal. Alles zeker geregeld voor de kopers, daar hecht ik Persoonlijk waarde aan.

Kom rechtstreeks in contact met onze kopers en Voel het Wonen van Nu

Kopers van Easy Living Portugal kan ik het beste omschrijven als Wakkere Mensen die onthaasten en door de Overheid gecontroleerde A+ Kwaliteit met 5 Jaar Overheidsgarantie wensen. Stuur gerust een e-mail en kom rechtstreeks in contact met onze kopers info@easylivingportugal.nl

De regio Minho & Porto staat op veilig om te reizen.

Unieke A+ Isolatie in Portugal, Comfort Bungalows

Wat opvalt is dat het super koel is met zonnig weer in de huizen met 3 dubbele dakisolatie en 4 dubbele muurisolatie en natuurlijk hoogwaardige vloerisolatie, ook dat zie je zelden in Portugal. Lees hier meer over het eerste woonproject.

Design Nature Houses

In de natuur en toch vlakbij alle voorzieningen realiseren wij 10 Design Nature Houses met Prive zwembad en Zonnepanelen. Optioneel is op 4 kavels een Guesthouse mogelijk, lees hier verder.

Altijd inclusief 23 % b.t.w. Alleen dan is 5 jaar Garantie mogelijk!

Wij bouwen altijd inclusief 23% b.t.w. Alleen dan is 5 jaar, door de overheid gegarandeerde, garantie mogelijk. Scherpe prijzen voor A+ kwaliteit zijn zeker omdat alles direct gaat. Lees verder over de Waarheid B.T.W in Portugal.

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen

Jack Bastiaansen Linkedin

Over Jack en Omarmen Portugese Cultuur 🙂

Project Team Easy Living Portugal