Waarom wil Jack Bastiaansen niet ouder worden in Nederland?

Ouder worden in Nederland zie ik bij oudere mensen die bijvoorbeeld in een flat wonen en dan in een gemeenschappelijk restaurant een drankje of maaltijd kunnen kopen. Zorgtaken kunnen dan bij een commercieel bedrijf worden ingekocht.

Voor de bewoners op alle sociale Easy Living Portugal woonprojecten is Jack Bastiaansen de spil om voor iedereen hoogwaardige ouderenzorg betaalbaar te regelen. Hiervoor is een intensieve samenwerking met het Rode Kruis opgezet. Het Rode Kruis werkt veelal met gepassioneerde vrijwilligers.

Het rode Kruis in Arco de Baulhe beschikt over een indrukwekkend wagenpark, professionele keuken en een goed geleide organisatie. De directeur is vrijwilliger zonder enige vergoeding. Tevens is hij 1 van de toeleveranciers met bouwmaterialen op alle Easy Living Portugal woonprojecten.

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen