Inclusief Gemeenschappelijke Buitenkeuken!

Dorpsgevoel

Juist in deze tijd staat Easy Living Portugal met al haar A+ woonprojecten voor Zelfvoorzienend, Betaalbaar wonen met een Gemeenschappelijk Karakter en Privacy! Ik vergelijk dat met het oude dorpsgevoel van vroeger waar je er voor elkaar bent als je elkaar nodig hebt en elkaar helpt met Persoonlijke Krachtpunten. Maar zeker niet de deur bij elkaar plat loopt!

Zelfvoorzienend

Op alle A+ woonprojecten inclusief de 9 Ocean Apartments in Vila do Conde staat zelfvoorzienend centraal. Denk daarbij aan gemeenschappelijke moestuinen, permacultuur op een apart terrein in de minho voor alle projecten beschikbaar, zeker ook de lokale bevolking! Maar denk ook aan samen zonnepanelen aanschaffen of samen een electrische auto delen.

Easy Living Portugal schenkt gemeenschappelijke Buitenkeuken

Een op hout gestookte Portugese buitenkeuken zorgt voor Zelfvoorzienend, Saamhorigheid en samen Gedachtes uitwisselen! Natuurlijk altijd met behoud van Privacy en zonder verplichtingen!

Op de foto zie je de praktische Portugese buitenkeuken die Easy Living Portugal schenkt aan het eerste woonproject met Comfort Bungalows in Canedo de Basto.

Tevens ontvangen de bewoners van de Ocean Apartments dezelfde Portugese buitenkeuken voor de gemeenschappelijke daktuin.

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen

Over Jack en zijn Drijfveer!