Gratis voedsel voor Iedereen

Wat wil jij bereiken met al die woonprojecten Jack?

Dat is een veel gestelde vraag die ik graag beantwoord. Dat ik met Portugal Comfort Living diverse woonprojecten ontwikkel zal niemand ontgaan zijn. Persoonlijk geef ik niet veel om bezit.

Zelfvoorzienend en delen van elkaars krachtpunten zonder daar iets voor terug te verwachten en bezit delen. Daar past ook gratis voedsel delen.

Deel van wat je hebt

Het is allemaal geen hogere wiskunde. Mijn oma vertelde het vroeger al, deel van wat je hebt. Onlangs sprak ik een Pakistaanse medewerker op de bouw die 2 weken naar Pakistan is geweest omdat zijn moeder ernstig ziek is. Hij gaat vasten en geld geven aan anderen die het nodig hebben. Dat in een situatie dat hij hier in Portugal werkt en zijn vrouw en 2 kinderen van 9 jaar en 10 jaar in Pakistan wonen. Respect voor zijn kracht.

Gratis Voeding voor iedereen

Recent ontving ik een bijzonder initiatief wat volledig past met wat ik hier in de Minho van Portugal wil realiseren. Kijk maar eens naar deze inspirerende video vanuit Amerika.

Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living en zijn Nature Truth: From Nature Truth to Inner Truth

Zie hier mijn weg voor een gemeenschap in ontwikkeling, Portugal Comfort Living Nature Truth.

Kom rechtstreeks in contact met onze kopers en Voel het Wonen van Nu

Kopers van Portugal Comfort Living kan ik het beste omschrijven als Wakkere Mensen die onthaasten en door de Overheid gecontroleerde A+ Kwaliteit met 5 Jaar Overheidsgarantie wensen. Kom rechtstreeks in contact met onze kopers.

Inspirerende groet,

Jack Bastiaansen

Jack Bastiaansen Linkedin

Verkoopinformatie