Gratis voedsel voor Iedereen

Wat wil jij bereiken met al die woonprojecten Jack?

Dat is een veel gestelde vraag die ik graag beantwoord. Dat ik veel woonprojecten ontwikkel zal niemand ontgaan zijn. Persoonlijk geef ik niet veel om bezit maar ik verdien natuurlijk wel geld met de verkoop van huizen en appartementen.

Zelfvoorzienend en delen van elkaars krachtpunten zonder daar iets voor terug te verwachten en bezit delen. Daar past ook gratis voedsel delen.

Deel van wat je hebt

Het is allemaal geen hogere wiskunde. Mijn oma vertelde het vroeger al, deel van wat je hebt. Onlangs sprak ik een Pakistaanse medewerker op de bouw die 2 weken naar Pakistan is geweest omdat zijn moeder ernstig ziek is. Hij gaat vasten en geld geven aan anderen die het nodig hebben. Dat in een situatie dat hij hier in Portugal werkt en zijn vrouw en 2 kinderen van 9 en 10 in Pakistan wonen. Respect voor zijn kracht.

Gratis Voeding voor iedereen

Recent ontving ik een bijzonder initiatief wat volledig past met wat ik hier in de Minho van Portugal wil realiseren. Kijk maar eens naar deze inspirerende video vanuit Amerika.

Jack en zijn Permacultuur

Zie hier mijn weg voor een gemeenschap in ontwikkeling, Easy Living Portugal Nature Truth.

Kom rechtstreeks in contact met onze kopers en Voel het Wonen van Nu

Kopers van Easy Living Portugal kan ik het beste omschrijven als Wakkere Mensen die onthaasten en door de Overheid gecontroleerde A+ Kwaliteit met 5 Jaar Overheidsgarantie wensen. Stuur gerust een e-mail en kom rechtstreeks in contact met onze kopers info@easylivingportugal.nl

Over gepassioneerde kopers op het eerste project

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen Linkedin

Project Team Easy Living Portugal