Zelfvoorzienend juist Nu!

Podcast Linde ten Broek met Jack Bastiaansen

Linde te Broek in gesprek met Jack Bastiaansen over Zelfvoorzienend, Permacultuur en Ontwikkeling van de Jeugd Wereldwijd, luister in deze podcast.

Eerste Woonproject

Zelfvoorzienend wonen is voor Jack Bastiaansen, op alle woonprojecten, een belangrijke kernwaarde. Daarom is de gemeenschappelijke grond inclusief veel granieten muren met gebruikersrecht aan de bewoners van het eerste woonproject toegekend. Voor de invulling kan gedacht worden aan bijvoorbeeld een gemeenschappelijke moestuin, fruitbomen, wat kleinvee maar ook een zonnepanelen park. 80 % van het eerste woonproject is verkocht.

Tweede Woonproject

Op het tweede woonproject met Ocean Apartments in Vila do Conde is een gemeenschappelijke daktuin met gebruikersrecht aan de bewoners toegekend. Indien de bewoners dat wensen is daar ook een gemeenschappelijke dakmoestuin en een zonnepanelen park mogelijk. De verkoop is gestart.

Derde Woonproject

Het derde woonproject met Nature Houses is volop in voorbereiding. Ook daar is de gemeenschappelijke grond, permaculuur nabij, aan de bewoners toegekend. De verkoop is gestart.

Gemeenschappelijk

Op alle woonprojecten zijn 2 gemeenschappelijke parkeerplaatsen beschikbaar om samen een gemeenschappelijke (electrische) auto te delen.

Een gemeenschappelijke houtgestookte buitenkeuken is op alle woonprojecten inclusief.

Over alle voeding gratis beschikbaar voor iedereen inclusief de lokale bevolking.

Vrijheid voor de bewoners

De bewoners zijn samen binnen de vereniging van eigenaren vrij wat zij qua zelfvoorzienend op het gemeenschappelijke terrein gaan realiseren. Privacy staat voor alle projecten hoog in het vaandel!

Diverse Zelfvoorzienend Pojecten

Bijzonder binnen het Easy Living Portugal zijn een Voedselproject, Vervoersproject en 2 Energieprojecten.

Video over Zelfvoorzienend

Jack, wat bedoel jij met Zelfvoorzienend op alle Easy Living Portugal Projecten, laat je in deze video inspireren!

Jack verteld over Dorpsgevoel en Zelfvoorzienend

Met Hartelijke groet,

Over Jack en Omarmen Portugese Cultuur 🙂

Over Zekerheid en Bouwplanning

Wat zijn jouw 5 Zekerheden?

Controle Bouwplanning eerste drie projecten & Kopers