Jouw Kwartaal-Prijsinstap

Transparantie staat naast de A+ kwaliteit bij Easy Living Portugal hoog in het vaandel.

Ontwikkelingen Portugese bouw

Het is druk in de bouw. De lokale overheden verlenen veel werk aan de Portugese bouwbedrijven. Dit komt omdat er forse bedragen aan EU subsidies naar Portugal stromen.

Door deze enorme druk op de bouw hebben wij veel ambachtelijke vakmensen nodig. Het probleem daarbij is dat er een tekort aan ambachtelijke vakmensen is. Werknemers vertrekken vaak naar het buitenland waar ze meer verdienen.

Om vakmensen aan ons te binden moeten we ze meer betalen. Daarnaast halen wij werknemers vanuit Pakistan en Angola die natuurlijk ook allemaal gehuisvest moeten worden.

De laatste tijd zie je ook een ontwikkeling dat bouwmaterialen door de toenemende vraag in prijs stijgen. Dit is met name het geval bij glas en ijzer.

Korte video over Kwartaal Prijsinstap.

Zekerheid om te kunnen bouwen

Om mijn projectbouwer vast te leggen en zo zekerheid te hebben om te kunnen bouwen heb ik voor 2021 per kwartaal prijsafspraken met de projectbouwer gemaakt. Alles zeker geregeld voor de toekomstige bewoners op het eerste woonproject en op het tweede woonproject met Ocean Apartments in Vila do Conde.

Dit zijn de Easy Living Portugal projecten 2021

2021, Comfort Bungalows.

2021, 9 Ocean Apartments, je hoort en ziet de Zee.

Vraag aan het Easy Living Portugal project advies team naar jouw kwartaal- prijsinstap.

Hartelijke groet,

Project Team Easy Living Portugal