3 X Wettelijke Kopersgarantie

Nu de bouw en de verkoop van het eerste woonproject in volle gang is, zijn we gestart met het tweede woonproject Ocean Apartments in Vila do Conde.

Nu ik bijna zes jaar in Portugal woon en werk, heb ik veel kennis opgedaan over verantwoord en met zekerheid bouwen.

1. Wettelijke Betalingszekerheid

Easy Living Portugal is in Portugal als professionele LDA gevestigd (vergelijkbaar met een B.V.). Hierdoor hebben de kopers van een appartement Wettelijke zekerheid dat ik kopers het dubbele bedrag van de inleg moet terug betalen in het onverhoopte geval dat ik niet zou gaan bouwen.

Dat ik echter ga bouwen is echter zeker, omdat dit het laatste stuk grond is in Vila do Conde bij de Zee en de Duinen waar je mag bouwen. De vraag naar appartementen in Vila do Conde is groter dan het aanbod.

2. Wettelijke Afbouwgarantie

Easy Living Portugal is met de gemeente Vila do Conde een Garantie aangegaan dat ik te allen tijde het gehele appartementen complex moet afbouwen. Dit is een Wettelijke verplichting door de gemeente opgelegd.

3. Wettelijk 5 jaar Bouwgarantie

Omdat Easy Living Portugal bouwt met officieel 23% b.t.w betaling is er een door de Overheid gecontroleerde Bouwgarantie van 5 jaar geldig. Dit als extra bescherming van de kopers.

Kopen op afstand is Wettelijk geregeld.