Bouwdrukte-Prijsinstap

Druk in de bouw

Bovenstaande foto zie je een deel van het super gemotiveerde Sensetec team onder begeleiding van Senhor Manuel.

Het is druk in de Portugese bouw. Vooral de overheid geeft veel werk in de bouw, mede mogelijk gemaakt door Europese subsidies.

Door gunstige economische omstandigheden in het buitenland, zien we steeds vaker bouwvakkers vertrekken. Om die reden moeten wij dan weer bouwmedewerkers vanuit Pakistan en Angola laten overkomen en huisvesten. Op de Easy Living Portugal zijn nu ook Pakistanen werkzaam. Dat zijn ook bijzonder harde werkers.

Hoe meer ik bouw hoe meer mensen wij vanuit Pakistan en Angola moeten laten overkomen en dat kost natuurlijk geld. Daarnaast stijgen de kosten van bouwmaterialen sterk, met name ijzer en glas.

Prijs instapmoment tot en met 31 maart 2021

Ik besef mij dat ik met de 3 Easy Living Portugal projecten druk leg op de arbeidsmarkt in de bouw. Om garantie te hebben dat ik kan bouwen heb ik met de bouwcombinatie duidelijke prijs instapmomenten afgesproken.

Tot en met 31 maart 2021 is er het voordelige prijs instapmoment van toepassing bij alle drie de projecten.

Videowalk 10 huizen in aanbouw, online verkoop neemt toe.

Wettelijk toegestaan reizen

De laatste tijd ontvangen wij regelmatig de vraag of reizen naar Easy Living Portugal voor het kopen van een huis of appartement is toegestaan. Het antwoord is kortweg: ja voor het reizen naar het Easy Living Portugal voor het kopen van een huis of appartement; zowel reizen met de auto als het vliegtuig is wettelijk door zowel de overheden van de Benelux als die van Portugal toegestaan. 

Easy Living Portugal beschikt daarvoor over een wettelijk goedgekeurd formulier dat ook in 2021 geldig is.

Wettelijk toegestaan veilig reizen.

Wettelijk toegestaan online kopen

Omdat niet iedereen op dit moment wil reizen om een huis op het Easy Living Portugal te kopen, is er het Easy 1-2-3 Online Koop stappenplan. Klik op deze link voor Wettelijk toegestaan online kopen.

Waardestijging nieuwbouw A+ woning in de Minho

Waarom stijgt de waarde toekomstig?

Hier zie je de voordelige prijs instapmomenten van de 3 woonprojecten tot en met 31 maart 2021

Eerste woonproject Sleutelklaar en Betaalbaar!

9 Ocean Apartments, je hoort en ziet de Zee.

Nature House met Guesthouse en Prive Zwembad.