Design Ocean Apartments

Duidelijkheid

Ik besef mij dat ik met de 3 Easy Living Portugal projecten druk leg op de arbeidsmarkt in de bouw. Om garantie te hebben dat ik kan bouwen heb ik met de bouwcombinatie duidelijke prijs instapmomenten afgesproken.

Informatie verzoek

Passie Jack Bastiaansen Permacultuur en ontwikkeling van de jeugd wereldwijd!

De Algarve van de regio Porto

Het betreft regio Porto, Vila do Conde op 2 minuten wandelafstand naar de Zee. Voor het woonproject ligt op 2 minuten wandelen een ongerept uitgestrekt Duingebied. Binnen 15 minuten ben je met de nabij gelegen Metro in het Centrum van Porto.

De Portugese noemen dit specifieke gebied de Algarve van de regio Porto, maar dan zonder de drukte van de Algarve. Vanaf jouw balkon hoor en zie je de zee. Je ziet de ligging en de loopafstand naar de Zee in bijgaande foto, witte kruis op de foto en in deze google link vanaf het grondstuk naar de Zee wandelen en hier zie je het gebied in Google vanuit de lucht. Het grondstuk licht vlakbij de Zee tussen RN 43 en RN 42 op de kaart Google vanuit de lucht. Je ziet ook het uitgestrekte duingebied dat niet bebouwd mag worden toekomstig in Google vanuit de Lucht.

Over Zekerheid & Bouwplanning

Wat zijn jouw 5 Zekerheden?

Controle bouwplanning eerste drie projecten

Video-beleving

Video grondstuk Ocean Apartments.

Video straat Ocean Apartments en de Zee.

Video vanaf de Ocean Apartments wandelen langs de Zee, houten loopbruggen.

Video, Direct vanaf de Ocean Apartments wandel je zo in de Duinen.

Video over het laatste Perceel Vila do Conde voor appartementen bouw.

Adembenemende beknopte mini documentaire Vila Do Conde en de Zee!

Video Vila do Conde

A+ Bouwkwaliteit

De Portugese overheid heeft een streng beleid om niet meer aan de zee te bouwen om het natuurlijke karakter van de omgeving te behouden. Ik ben blij dat ik het laatste kavel waar nog gebouwd mag worden heb kunnen kopen.

De roots van de bouwcombinatie voor A+ kwaliteit liggen in Zwitserland! Jack wat bedoel jij met Zwitserse A+ Bouwkwaliteit op het Easy Living Portugal is een veel gestelde vraag.

Gemeenschappelijk & Zelfvoorzienend

Op het dak realiseren we een gemeenschappelijke daktuin met uitzicht op de Zee. Je hoort en ziet de Zee ook daar! Bewonersinitiatieven voor zelfvoorzienend wonen zijn van harte welkom. Het dak leent zich bij uitstek voor zonnepanelen en een gemeenschappelijke dak-moestuin. Maar ook een houtgestookte buitenkeuken op het dak is mogelijk.

Jack over Gemeenschappelijk en Zelfvoorzienend

Bruisend leven

De 9 Appartementen liggen op 2 minuten wandelafstand naar een prachtig wijds duingebied met unieke houten loopbruggen om eindeloos te wandelen. Dit bijzondere uitgestrekte houten loopbruggen project is tot stand gekomen in samenwerking met de Europese Unie.

Ook de metro is op korte loopafstand bereikbaar. Binnen 15 minuten ben je daarmee in het centrum van Porto. De winkels voor de dagelijkse boodschappen zijn ook op loopafstand bereikbaar. Binnen 15 autominuten ben je op de luchthaven Porto. In Vila do Conde is ook een groot modern ziekenhuis gevestigd.

Ruim en Compleet

Alle sleutelklaar appartementen zijn ruim opgezet, bijna 100 m2 groot met 2 ruime slaapkamers en 2 ruime badkamers.

Elk appartement heeft een prive parkeerplaats en persoonlijke berging in de onderkelderde garage die alleen voor de bewoners toegankelijk is. Er is geen meerprijs voor de prive parkeerplaats en de persoonlijke berging.

Naast het appartementen complex buiten realiseren wij op het eigen gemeenschappelijk terrein parkeerplaatsen voor bezoekers.

Er zijn maar liefst 2 liften in het appartementen complex en natuurlijk ook een trappenstelsel voor de conditie.

Aantrekkelijke presale-sleutelklaar prijzen en lage servicekosten

De servicekosten zijn slechts euro 75,– per maand.

Vraag naar de aantrekkelijke presale-sleutelklaar prijzen.

De gemeenschappelijke daktuin voor alle 9 appartementen waarbij je de Zee ook ziet en hoort geeft het project extra karakter.

Ben jij ook zo nieuwsgierig

naar de Lijntekeningen en Artist impressions van de Ocean Apartement Vila do Conde? Neem dan kontakt op met ons project advies team.

Hartelijke groet,

Project Team Easy Living Portugal