Design Ocean Apartments

  • 200 meter vanaf de Zee en de Duinen
  • A+ bouwkwaliteit (uniek in Portugal) met 5 jaar garantie
  • Tijdloos Design en Sleutelklaar

Jack aan het woord Over de Bouw, Omgeving, Klimaat en de 3 A+ Projecten. Veel kennis in korte tijd! Kijk hier naar de Inspirerende 4.45 minuten Video.

30 december 2020 heb ik het kontrakt getekend, koop van de grond voor 9 design appartementen. Het betreft regio Porto, Vila do Conde op 2 minuten wandelafstand naar de Zee. Voor het woonproject ligt op 2 minuten wandelen een ongerept uitgestrekt Duingebied. Binnen 15 minuten ben je met de nabij gelegen Metro in het Centrum van Porto.

De Portugese noemen dit specifieke gebied de Algarve van de regio Porto, maar dan zonder de drukte van de Algarve. Vanaf jouw balkon hoor en zie je de zee. Je ziet de ligging en de loopafstand naar de Zee in bijgaande foto, witte kruis op de foto en in deze google link vanaf het grondstuk naar de Zee wandelen en hier zie je het gebied in Google vanuit de lucht. Het grondstuk licht vlakbij de Zee tussen RN 43 en RN 42 op de kaart Google vanuit de lucht. Je ziet ook het uitgestrekte duingebied dat niet bebouwd mag worden toekomstig in Google vanuit de Lucht.

Video grondstuk Ocean Apartments.

Video straat Ocean Apartments en de Zee.

Video vanaf de Ocean Apartments wandelen, houten loopbruggen.

Adembenemende beknopte Video documentaire Vila Do Conde en de Zee!

De Portugese overheid heeft een streng beleid om niet meer aan de zee te bouwen om het natuurlijke karakter van de omgeving te behouden. Ik ben blij dat ik het laatste kavel waar nog gebouwd mag worden heb kunnen kopen.

De roots van de bouwcombinatie voor A+ kwaliteit liggen in Zwitserland! Jack wat bedoel jij met Zwitserse A+ Bouwkwaliteit op het Easy Living Portugal is een veel gestelde vraag.

In het design wit met hout accent en subtiele zwarte lijning komt de natuurbeleving van de apartementen tot eenheid met de omgeving. Hier zie je de stijl van de Apartementen. De balkons aan de voor en achterzijde zijn maar liefst 180 centimeter diep en voorzien van verplaatsbare houten design shutters.

Op het dak realiseren we een gemeenschappelijke daktuin met uitzicht op de Zee. Je hoort en ziet de Zee ook daar!

De 9 Appartementen liggen op 2 minuten wandelafstand naar een prachtig wijds duingebied met unieke houten loopbruggen om eindeloos te wandelen. Dit bijzondere uitgestrekte houten loopbruggen project is tot stand gekomen in samenwerking met de Europese Unie.

Over het aangename klimaat regio Porto in alle jaargetijden

Ook de metro is op korte loopafstand bereikbaar. Binnen 15 minuten ben je daarmee in het centrum van Porto. De winkels voor de dagelijkse boodschappen zijn ook op loopafstand bereikbaar. Binnen 15 autominuten ben je op de luchthaven Porto. In Vila do Conde is ook een groot modern ziekenhuis gevestigd.

Alle sleutelklaar appartementen zijn ruim opgezet, bijna 100 m2 groot met 2 ruime slaapkamers en 2 ruime badkamers.

Elk appartement heeft een prive parkeerplaats en persoonlijke berging in de onderkelderde garage die alleen voor de bewoners toegankelijk is. Er is geen meerprijs voor de prive parkeerplaats en de persoonlijke berging.

Naast het appartementen complex buiten realiseren wij op het eigen gemeenschappelijk terrein parkeerplaatsen voor bezoekers.

Er zijn maar liefst 2 liften in het appartementen complex en natuurlijk ook een trappenstelsel voor de conditie.

De servicekosten zijn slechts euro 75,– per maand.

De presale van het project met 9 appartementen, Vila do Conde, regio Porto is gestart met Euro 25.000,– voordeel in de presale periode tot en met 31 maart 2021. Vraag naar de aantrekkelijke presale-sleutelklaar prijzen.

De gemeenschappelijke daktuin voor drie van de 9 appartementen waarbij je de Zee ook ziet en hoort geeft het project extra karakter.

Wat is tijdelijk  gratis?

Keuken bijdrage ter waarde van Euro 5000,–

Kan ik een Huis of Appartement reserveren?

Over Zorgeloos verhuren met 5 % netto verhuur-rendement.

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen en

Uw Projectadviseur Anouk Richter