Nature Houses met Prive Zwembad

De streek Minho in Portugal staat bekend om de adembenemende natuur en het aangename klimaat in alle jaargetijden. Alle voorzieningen zijn nabij en je bent zo in de grotere steden.

Vanuit de markt is er vraag naar dezelfde kwaliteit A+ huizen als op het eerste woonproject, maar dan ook met duurzaam Fins thermo hout accenten. Elk huis beschikt over 2 slaapkamers met 1 ruime badkamer een privé zwembad en zonnepanelen zijn realiseerbaar. Optioneel is bij 4 kavels ook een gastenverblijf mogelijk.

Passie Jack Bastiaansen Permacultuur en ontwikkeling van de jeugd wereldwijd!

Wij realiseren dit woonproject voorjaar 2022 in dezelfde Minho streek van Portugal waar ook het eerste woonproject gevestigd is.

De roots van de bouwcombinatie voor A+ kwaliteit liggen in Zwitserland! Jack wat bedoel jij met Zwitserse A+ Bouwkwaliteit op het Easy Living Portugal is een veel gestelde vraag.

Informatie verzoek

Over Zekerheid & Bouwplanning

Wat zijn jouw 5 Zekerheden?

Controle bouwplanning eerste drie projecten & Kopers

Jouw Kwartaal-Prijsinstap

Ik besef mij dat ik met de 3 Easy Living Portugal projecten druk leg op de arbeidsmarkt in de bouw. Om garantie te hebben dat ik kan bouwen heb ik met de bouwcombinatie duidelijke prijs instapmomenten afgesproken. Lees hier meer over jouw Kwartaal-Prijsinstap.

Hartelijke groet,

Project Team Easy Living Portugal