Nature Houses met Prive Zwembad

Bouwprijzen 3 kwartalen 2022 Vastleggen

Sterk stijgende Portugese bouwprijzen 2022

Trots op het A+ Energie certificaat voor al onze projecten!

Belangrijk om te lezen

Portugese Bouwinformatie.

Tweede helft 2022

Starten we met de grondwerkzaamheden voor de Nature Houses. De Verkoop loopt. Wil je een specifiek kavel, leg dan tijdig jouw kavel vastLees hier over de ontwikkelingen van de Nature Houses.

Nature Houses

Indeling & Prijzen Nature Houses

Video Nature Houses Terrein!

De streek Minho

De streek Minho in Portugal staat bekend om de adembenemende natuur en het aangename klimaat in alle jaargetijden. Alle voorzieningen zijn nabij en je bent zo in de grotere steden.

Notaris nieuw project grondaankoop

Na veel papierwerk en controles om er zeker van te zijn dat er geen ‘losse eindjes’ zouden zijn en het maken van 10 woonkavels door de gemeente is goedgekeurd, is op 19 februari 2022 het grondstuk voor het volgende woonproject met 10 bungalows in Canedo de Basto definitief via de notaris in eigendom overgedragen.

Zekerheden & Drijfveer

Over de Bank & Zekerheden

Over Jack en zijn drijfveer!

Doordat Easy Living Portugal snel groeit is de organisatiestructuur voor de toekomst als drie-eenheid professioneel vorm gegeven.

Unieke Woonbeleving

De Easy Living Portugal Nature Houses beschikken over een Pergola & Porch van maar liefst 26 m2. De Stijlvolle houtelementen maken dat de A+ Nature Bungalows in eenheid zijn met de uitgestrekte natuur rondom.

Van het hoofdhuis, slaapkamer aan de voorzijde is zo b.v. een kantoor of extra Woongenot eenvoudig te realiseren. Wellicht een opklapbed voor als er incidenteel bezoek blijft slapen. De meeste Easy Living Portugal kopers zijn alleen of met zijn twee. Zo is ook deze ruimte multifunctioneel benut. Het betreft een soepele loop, via het ruime portaal, vanaf het eerste woongedeelte.

Over Indoor & Outdoor Living Experience…..

Interessant voor jou Persoonlijk

Kopers van Easy Living Portugal kan ik het beste omschrijven als Wakkere Mensen die onthaasten en door de Overheid gecontroleerde A+ Kwaliteit met 5 Jaar Overheidsgarantie wensen.

Over Zwitserse bouwkwaliteit in Portugal

Relaxte levensstijl, Dankbaarheid voor het Bouwteam en Verkoopteam, nieuwe projecten ontwikkelen.

Wij geven door de overheid gegarandeerd 5 jaar garantie. Alle prijzen zijn inclusief 23% b.t.w. Alleen dan is 5 jaar garantie mogelijk!

Vraag hier naar jouw Kwartaalprijs.

Persoonlijk zwem ik vaak in de natuur…..

De streek Minho in Portugal staat bekend om de adembenemende natuur en het aangename klimaat in alle jaargetijden. Alle voorzieningen zijn nabij en je bent zo in de grotere steden.

Vanuit de markt is er vraag naar dezelfde kwaliteit A+ huizen als op het eerste woonproject, maar dan ook met duurzaam Fins thermo hout accenten. Elk huis beschikt over 2 slaapkamers met 1 ruime badkamer en een privé zwembad. Zonnepanelen zijn optioneel realiseerbaar. Optioneel is bij 4 kavels ook een gastenverblijf mogelijk.

Passie Jack Bastiaansen Permacultuur en ontwikkeling van de jeugd wereldwijd!

Wij realiseren dit woonproject voorjaar 2022 in dezelfde Minho streek van Portugal waar ook het eerste woonproject gevestigd is.

De roots van de bouwcombinatie voor A+ kwaliteit liggen in Zwitserland! Jack wat bedoel jij met Zwitserse A+ Bouwkwaliteit op het Easy Living Portugal is een veel gestelde vraag.

Kom rechtstreeks in contact met onze kopers en Voel het Wonen van Nu

Kopers van Easy Living Portugal kan ik het beste omschrijven als Wakkere Mensen die onthaasten en door de Overheid gecontroleerde A+ Kwaliteit met 5 Jaar Overheidsgarantie wensen. Stuur gerust een e-mail en kom rechtstreeks in contact met onze kopers info@easylivingportugal.nl

Informatie verzoek

Over Zekerheid & Bouwplanning

Wat zijn jouw 5 Zekerheden?

Controle bouwplanning eerste drie projecten & Kopers

Jouw Kwartaal-Prijsinstap

Ik besef mij dat ik met de 3 Easy Living Portugal projecten druk leg op de arbeidsmarkt in de bouw. Om garantie te hebben dat ik kan bouwen heb ik met de bouwcombinatie duidelijke prijs instapmomenten afgesproken. Lees hier meer over jouw Kwartaal-Prijsinstap.

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen Linkedin

Jack Bastiaansen

Project Team Easy Living Portugal