Nature Houses met Prive Zwembad

Revolutionair nieuw bouwsysteem binnen de Europese markt: A+ High Solid Ecobuilding

Lees hier verder

Marktprimeur: jouw 100% persoonlijke juridische check door een Top-Advocaat:

Dagelijks ontvang ik vragen van Benelux mensen die wanhopig zijn. Easy Living Portugal Beschermt die mensen.

Video update over onze woonprojecten!

Easy Living Portugal uitgebreid actueel up to date videokanaal

Nu het eerste project met 10 huizen zo goed als uitverkocht is, volop belangstelling voor de mooiste kavels tweede project met ook weer 10 kavels. De kavels variëren in grootte van 634 tot maar liefst 985 m². Laat je hier informeren: Plattegronden & Prijzen tweede woonproject Easy Living Portugal.

Oplevering tweede project met Nature Houses

Wij leveren de Nature Houses per 3, daarna per 2 en daarna per 5 op. Snel bouwtempo zoals gebruikelijk bij Easy Living Portugal.

Tip: Welke kavels met Guesthouse?

Tweede project Nature Houses Eerste Bouwfase kavel 1,2,3 is alleen kavel 3 met Guesthouse mogelijk. Tweede Bouwfase kavel 9, 10 zijn beide met Guesthouse mogelijk. Momenteel veel bezoeken bij Jack Bastiaansen in Portugal. Bepaal jouw uitzicht-koop tijdig.

Video update 5 augustus 2022 over de eerste twee woonprojecten

Voel het verschil in deze video!

Planning: Tip Bepaal tijdig jouw uitzicht-aankoop

Planning Grondwerkzaamheden & Bouw Nature Houses – Easy living Portugal

Marktprimeur: jouw 100% persoonlijke juridische check door een Top-Advocaat:

Dagelijks ontvang ik vragen van Benelux mensen die wanhopig zijn. Easy Living Portugal Beschermt die mensen.

Strakke bouwplanning eerste en tweede project

Nu de bouw van 10 huizen en oplevering 10 huizen (let op voordelige projectbouw, niet per stuk bouwen maar per 10) van het eerste project met Comfort Bungalows in volle vaart is en het project met Comfort Bungalows nagenoeg uitverkocht is kan je nu zeker zijn van jouw koop op het tweede project met 10 Nature Houses. Werkwijze Jouw 1-2-3 Zekerheid Kavel & Prijs vastleggen Nature Houses.

Altijd inclusief 23 % b.t.w. Alleen dan is 5 jaar Garantie mogelijk!

Wij bouwen altijd inclusief 23% b.t.w. Alleen dan is 5 jaar, door de overheid gegarandeerde, garantie mogelijk. Scherpe prijzen voor A+ kwaliteit zijn zeker omdat alles direct gaat. Lees verder over de Waarheid B.T.W in Portugal.

Kom rechtstreeks in Kontakt met onze kopers

Kopers van Easy Living Portugal kan ik het beste omschrijven als Wakkere Mensen die onthaasten en door de Overheid gecontroleerde A+ Kwaliteit met 5 Jaar Overheidsgarantie wensen. Stuur gerust een e-mail en kom rechtstreeks in contact met onze kopers info@easylivingportugal.nl 

Passie Jack Bastiaansen

Zelfvoorzienend & Ontwikkeling van de jeugd Wereldwijd!

Bouwprijzen 3 kwartalen 2022 Vastleggen

Sterk stijgende Portugese bouwprijzen 2022

Trots op het A+ Energie certificaat voor al onze projecten!

Belangrijk om te lezen

Portugese Bouwinformatie.

Tweede helft 2022

Starten we met de grondwerkzaamheden voor de Nature Houses. De Verkoop loopt. Wil je een specifiek kavel, leg dan tijdig jouw kavel vastLees hier over de ontwikkelingen van de Nature Houses.

Nature Houses

Indeling & Prijzen Nature Houses

Video Nature Houses Terrein!

De streek Minho

De streek Minho in Portugal staat bekend om de adembenemende natuur en het aangename klimaat in alle jaargetijden. Alle voorzieningen zijn nabij en je bent zo in de grotere steden.

Notaris nieuw project grondaankoop

Na veel papierwerk en controles om er zeker van te zijn dat er geen ‘losse eindjes’ zouden zijn en het maken van 10 woonkavels door de gemeente is goedgekeurd, is op 19 februari 2022 het grondstuk voor het volgende woonproject met 10 bungalows in Canedo de Basto definitief via de notaris in eigendom overgedragen.

Zekerheden & Drijfveer

Over de Bank & Zekerheden

Over Jack en zijn drijfveer!

Doordat Easy Living Portugal snel groeit is de organisatiestructuur voor de toekomst als drie-eenheid professioneel vorm gegeven.

Unieke Woonbeleving

De Easy Living Portugal Nature Houses beschikken over een Pergola & Porch van maar liefst 26 m2. De Stijlvolle houtelementen maken dat de A+ Nature Bungalows in eenheid zijn met de uitgestrekte natuur rondom.

Van het hoofdhuis, slaapkamer aan de voorzijde is zo b.v. een kantoor of extra Woongenot eenvoudig te realiseren. Wellicht een opklapbed voor als er incidenteel bezoek blijft slapen. De meeste Easy Living Portugal kopers zijn alleen of met zijn twee. Zo is ook deze ruimte multifunctioneel benut. Het betreft een soepele loop, via het ruime portaal, vanaf het eerste woongedeelte.

Over Zwitserse bouwkwaliteit in Portugal

Relaxte levensstijl, Dankbaarheid voor het Bouwteam en Verkoopteam, nieuwe projecten ontwikkelen.

Wij geven door de overheid gegarandeerd 5 jaar garantie. Alle prijzen zijn inclusief 23% b.t.w. Alleen dan is 5 jaar garantie mogelijk!

Vraag hier naar jouw Kwartaalprijs.

Persoonlijk zwem ik vaak in de natuur…..

De streek Minho in Portugal staat bekend om de adembenemende natuur en het aangename klimaat in alle jaargetijden. Alle voorzieningen zijn nabij en je bent zo in de grotere steden.

Vanuit de markt is er vraag naar dezelfde kwaliteit A+ huizen als op het eerste woonproject, maar dan ook met duurzaam Fins thermo hout accenten. Elk huis beschikt over 2 slaapkamers met 1 ruime badkamer en een privé zwembad. Zonnepanelen zijn optioneel realiseerbaar. Optioneel is bij 4 kavels ook een gastenverblijf mogelijk.

Passie Jack Bastiaansen Permacultuur en ontwikkeling van de jeugd wereldwijd!

Wij realiseren dit woonproject voorjaar 2022 in dezelfde Minho streek van Portugal waar ook het eerste woonproject gevestigd is.

De roots van de bouwcombinatie voor A+ kwaliteit liggen in Zwitserland! Jack wat bedoel jij met Zwitserse A+ Bouwkwaliteit op het Easy Living Portugal is een veel gestelde vraag.

Kom rechtstreeks in contact met onze kopers en Voel het Wonen van Nu

Kopers van Easy Living Portugal kan ik het beste omschrijven als Wakkere Mensen die onthaasten en door de Overheid gecontroleerde A+ Kwaliteit met 5 Jaar Overheidsgarantie wensen. Stuur gerust een e-mail en kom rechtstreeks in contact met onze kopers info@easylivingportugal.nl

Informatie verzoek

Over Zekerheid & Bouwplanning

Wat zijn jouw 5 Zekerheden?

Controle bouwplanning eerste drie projecten & Kopers

Jouw Kwartaal-Prijsinstap

Ik besef mij dat ik met de 3 Easy Living Portugal projecten druk leg op de arbeidsmarkt in de bouw. Om garantie te hebben dat ik kan bouwen heb ik met de bouwcombinatie duidelijke prijs instapmomenten afgesproken. Lees hier meer over jouw Kwartaal-Prijsinstap.

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen Linkedin

Jack Bastiaansen

Project Team Easy Living Portugal