De Minho staat op groen om te reizen

Sinds 16 april 2021 staat de regio Porto op groen om te reizen. Zie de foto bovenstaand. Op de site van de Nederlandse overheid is dit 17 april 2021 nog niet aangepast. Alle restaurants zijn tot en met 22.30 uur open. Maximaal 10 personen aan 1 tafel naast elkaar zonder afstand. Winkels zijn tot en met 21.00 uur open.

Persoonlijk reis ik voor de zaak bijna maandelijks naar de Benelux. Ik zorg altijd voor een verplichte test 72 uur voor het vliegen en vlieg natuurlijk alleen bij een negatieve test en neem alle voorzorgsmaatregelen in acht. Veiligheid voor alles.

Met het vliegtuig

Vliegverkeer vanuit de Benelux naar Portugal en terug is toegestaan.

De laatste tijd ontvangen wij regelmatig de vraag of vliegen naar Easy Living Portugal voor het kopen van een huis of appartement is toegestaan. Het antwoord is kortweg: ja voor het vliegen naar het Easy Living Portugal voor het kopen van een huis of appartement is Wettelijk door zowel de overheden van de Benelux als die van Portugal toegestaan. 1 of 2 overnachtingen hier volstaat voor het kopen van een huis of appartement.

Easy Living Portugal beschikt daarvoor over een wettelijk goedgekeurd formulier.

De bezoeker moet dan als hij/zij de vliegreis heeft geboekt het vliegticket naar Jack Bastiaansen per e-mail zenden, zodat het formulier per persoon opgemaakt gaat worden. Bij de luchthaven kan er per steekproef naar de verplichte negatieve coranatest worden gevraagd.

Met de auto

Kom je met de auto dan is de naam en geboortedatum zoals in paspoort en het kenteken van de auto voldoende. Daarmee maakt Jack Bastiaansen van Easy Living Portugal het formulier op. Bij de grens kan er per steekproef naar de verplichte negatieve coranatest worden gevraagd.

Wettelijk toegestaan online kopen


Omdat niet iedereen op dit moment wil vliegen om een huis of appartement op het Easy Living Portugal te kopen, is er het Easy 1-2-3 Online Koop stappenplan. Klik op deze link voor Wettelijk toegestaan online kopen.

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen