Verkiezingen Portugal 2021

2021 zijn er gemeenteverkiezingen in Portugal. Elke gemeente doet nu haar best om de stad op te frissen. Zowel de gebouwen alswel de infrastructuur worden onder handen genomen. Op deze wijze probeert het zittende gemeentebestuur volgend jaar stemmen te winnen.

Dit betekent voor het bouwen dat er druk staat op de prijzen van de bouwmaterialen. Met de toenemende vraag stijgen de prijzen. Vooral bij de ramen en het ijzer hebben we daar last van. Al vanaf per 1 januari 2021 ontvangen we prijsverhogingen van onze toeleveranciers die we dan vanzelfsprekend moeten doorvoeren.

De druk op de arbeidsmarkt door het vele bouwen is groot. Portugese bouwmedewerkers vertrekken massaal naar het buitenland waar ze meer verdienen. Ons bouwteam heeft nu al vier mensen vanuit Pakistan in dienst en volgend jaar ook werknemers vanuit Angola. Die families moeten hier ook allemaal weer een dak boven hun hoofd hebben.

Gezien de stijgende kosten voor bouwmaterialen en een tekort aan bouwmedewerkers zullen de Easy Living Portugal prijzen per 1 januari 2021 moeten stijgen.

Met Hartelijke groet,

Project Team Easy Living Portugal