Projectadviseur Anouk

Anouk Richter, 35 jaar, wonend in Amersfoort en moeder van twee kinderen. Rechten gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, daarna werkzaam als accountmanager bij een internationale groothandel. In haar vrije tijd gaat zij graag rijden op haar paard Sottise.

‘Na een bezoek aan de Minho streek was ik onder de indruk van het mooie landschap en de vriendelijke Portugese sfeer. Ik heb altijd veel affiniteit gehad met de woningmarkt en daarom ben ik verheugd dat ik per 1 oktober 2020 Projectadviseur ben van de 3 Easy living Portugal projecten.

Ik kijk ernaar uit om geïnteresseerden te ontmoeten en mensen uiteindelijk te zien genieten van hun mooie woning.’

Zie hier de 3 Projecten A+

Eerste woonproject Sleutelklaar en Betaalbaar! Let op, 7 van de 10 huizen zijn verkocht.

9 Ocean Apartments, je hoort en ziet de Zee.

Nature House met Guesthouse en Prive Zwembad.

Anouk Richter
Projectadviseur Easy Living Portugal

Kan ik een Huis of Appartement reserveren?

Plan gerust een vrijblijvende 30 minuten belafspraak met mij of stel jouw vraag per e-mail
anouk@easylivingportugal.nl
+316-20867278