Wat zijn jouw 5 Zekerheden

Financieel zeker

De woonprojecten van Easy Living Portugal zijn financieel zeker gesteld. Enerzijds omdat Jack Bastiaansen zonder tussenkomst van bank een groot deel van de grondstukken, arbeid en materialen al heeft bekostigd en er anderzijds een aanzienlijk aantal kopers zijn. Hierdoor kunnen de projecten met zekerheid worden afgebouwd.

Jack Bastiaansen betaald de bouw altijd vooraf en de kopers betalen altijd achteraf. Zekerheid voor de kopers staat op nummer 1!

Voor de eerste drie projecten is de cashflow zeker gesteld, daar hecht ik persoonlijk waarde aan.

Gemeentegarantie

De vergunningen zijn allemaal officieel geregeld en de gemeente geeft garantie dat de totale infrastructuur altijd afgebouwd gaat worden.

Het papierwerk inclusief gemeente is altijd op orde.

5 jaar Bouwgarantie

Alles wordt volgens de Portugese regels gebouwd, dus inclusief 23 % b.t.w. Dus niks onderhands met “mannetjes” of zonder bon. Alleen dan kan je 5 jaar door de overheid erkende garantie verlenen.

Bouwkwaliteit A+

Easy Living Portugal werkt samen met de bouwcombinatie Sensetec. Deze bouwcombinatie heeft  een Zwitserse achtergrond en realiseert alleen grotere projecten. Deze Zwitserse invloed merk je in de gestructureerde werkwijze, het type werklieden en de gebruikte materialen.
Uniek is dat wij A+ kwaliteit leveren, dat zie je zelden in Portugal. Dit moet je echt eens lezen, over de kwaliteit van bouwen in Portugal, voordat je een huis of apartement koopt.

Voortbestaan

Easy Living Portugal is gevestigd als LDA, vergelijkbaar met een BV in Nederland. Hiervan is Jack Bastiaansen de eigenaar. Mocht mij onverhoopt persoonlijk wat overkomen dan is de voortgang van de projecten altijd gewaarborgd, lees hier meer daarover.

Persoonlijk Jack Bastiaansen

Persoonlijke video van Jack Bastiaansen over een huis kopen in Portugal. Easy Living Portugal doet alles officieel onder strenge Controle van de Accountant, Notaris en de Belastingdienst, dat zie je zelden in Portugal. Alles zeker geregeld voor de kopers, daar hecht ik Persoonlijk waarde aan voor alle projecten die ik onderneem.

Over Zakenpartners

Alle zakenpartners van Jack Bastiaansen spreken vloeiend Engels en zelf ben ik inmiddels ook thuis in de Portugese taal. Ik heb persoonlijk tijdig afstand genomen van Benelux mensen hier in Portugal met teveel eigen belang.

Afgunst komt bij het succes van Easy Living Portugal. Die mensen hebben nog een persoonlijk groeiproces te gaan. Wij wensen die mensen alle goeds daarbij.

Over Jack en Omarmen Portugese Cultuur 🙂

Met Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen

Project Team Easy Living Portugal