Wat zijn jouw 5 Zekerheden

Financieel zeker

De woonprojecten van Easy Living Portugal zijn financieel zeker gesteld. Enerzijds omdat Jack Bastiaansen zonder tussenkomst van bank een deel van de grond, arbeid en materialen al heeft bekostigd en er anderzijds een aanzienlijk aantal kopers zijn. Hierdoor kan het project met zekerheid worden afgebouwd

Gemeentegarantie

De vergunningen zijn allemaal officieel geregeld en de gemeente geeft garantie dat de totale infrastructuur altijd afgebouwd gaat zijn.

5 jaar Bouwgarantie

Alles gaat officieel inclusief 23 % b.t.w. Dus niks onderhands met “mannetjes” of zonder bon. Alleen dan kan je 5 jaar door de overheid erkende garantie verlenen.

Bouwkwaliteit A+

Easy Living Portugal werkt samen met de bouwcombinatie Sensetec. Deze bouwcombinatie heeft  een Zwitserse achtergrond en realiseert alleen grotere projecten. Deze Zwitserse invloed merk je in de gestructureerde werkwijze, het type mensen en de gebruikte materialen.
Uniek is dat wij A+ kwaliteit leveren, dat zie je zelden in Portugal. Dit moet je echt eens lezen, over de kwaliteit van bouwen in Portugal, voordat je een huis koopt.

Voortbestaan

Easy Living Portugal is gevestigd als LDA, vergelijkbaar met een BV in Nederland. Hiervan is Jack Bastiaansen de eigenaar. Mocht mij onverhoopt persoonlijk wat overkomen dan is de voortgang van de projecten altijd gewaarborgd, lees hier meer daarover.

Eerste woonproject

Sleutelklaar en Betaalbaar!

Tweede woonproject, 9 appartementen regio Porto

9 Ocean Apartments, je hoort en ziet de Zee.

Derde woonproject

Nature House met Guesthouse en Prive Zwembad.

Met Hartelijke groet,

Project Team Easy Living Portugal