6 kavels bezet nog 4 kavels beschikbaar op het eerste woonproject. Er komt een tweede woonproject!

Beste Vrienden van het Easy Living Portugal,

Even een persoonlijk bericht van Jack Bastiaansen. De laatste 5 jaar heb ik hier wonend in Portugal het nodige geleerd over de cultuur en het zaken doen en nu alles met een professioneel netwerk geregeld. Op het eerste woonproject zijn momenteel van de 10 huizen 6 huizen bezet.

Videobezichtiging in het huis.

Dat is interessant, over anders leven en wonen!

Omdat het hier een nagenoeg virusvrij gebied is in de Minho van Portugal neemt de belangstelling en het aantal bezoeken toe om juist hier in deze streek met in alle jaargetijden een aangenaam klimaat te zijn.

De A+ Isolatie die ik met de Zwitserse precisie van het Bouwteam Sensetec toepas zie je nergens in Portugal valt mij op na die 5 jaar wonen hier in de Minho van Portugal. Dat spreekt de bewoners ook bijzonder aan merk ik.

Het Betaalbaar zijn van de huizen en het Sociale karakter met behoud van Privacy op het Easy Living Portugal hechten de bewoners veel waarde aan.

Gezien de toenemende vraag komt er ook een tweede Easy Living Portugal woonproject. Je leest en ziet in de video meer daarover.

Helaas is het zo dat de factor arbeid aanzienlijk duurder gaat worden omdat arbeiders anders naar het buitenland vertrekken waar ze meer kunnen verdienen. Hierdoor stijgen de prijzen op het eerste en het tweede woonproject op korte termijn.

Neem kontakt op met Jack Bastiaansen van Easy Living Portugal en vraag naar de prijzen per 1 van de vier instapmoment en wat inclusief isĀ info@easylivingportugal.nl.

Jack Bastiaansen over A+ kwaliteit, Zelfvoorzienend, Sociaal, Veiligheid, Prijzen en reizen, Interessante video.