Veilig met de auto of het vliegtuig Naar Easy Living Portugal

Kavels beschikbaar eerste en tweede woonproject Easy Living Portugal

De meeste mensen die het Easy Living Portugal willen bezoeken kiezen voor het reizen met de auto, maar vliegen op Porto kan natuurlijk ook. Beide vormen van vervoer naar Portugal zijn veilig als je niet naar kleine deelgebieden van Lissabon gaat. Portugal heeft 1 Juli 2020 ook de autogrens met Spanje heropend.

Het gebied Viera do Minho, waar het Easy Living Portugal gevestigd is, betreft een dunbevolkt gebied waar Respect en Samenwerking belangrijke waardes zijn. Vanaf het begin van het virus zijn de zwakkere mensen hier in de Minho van Portugal direct in thuisquarantaine gezet. Hierdoor zie je in deze Minho streek het virus nauwelijks. Vliegen op Porto staat op geel, dus veilig.

Na het bezoek aan Easy Living Portugal met de auto of vliegtuig hoef je niet verplicht in thuisquarantaine.

Reizen naar het Easy Living Portugal is veilig, ligt 88 kilometer vanaf Porto en er zijn hier in de Minho nagenoeg geen besmettingen omdat ik in een dunbevolkt gebied woon. Dit zijn de gedachtes van de ANWB, https://www.anwb.nl/v…/reiswijzer/coronamaatregelen-portugal

Het aantal mensen dat het woonproject in Juli en Augustus 2020 gaat bezoeken met de intentie om bewoner te worden, neemt toe. Neem contact op met Jack Bastiaansen van Easy Living Portugal voor jouw bezoek info@easylivingportugal.com

Hartelijke groet vanuit het zonnige groene Hart van Portugal,

Interesante video

Jack Bastiaansen
Easy Living Portugal

p.s. Kies zelf jouw voordeel naar jouw persoonlijke keuze, voor 30 juni 2020, voor 30 september 2020 of voor 30 november 2020.  3 instapmomenten met jouw passende prijsvoordeel