7 van de 10 huizen verkocht

Zekerheden

Wat zijn jouw Zekerheden als je een huis koopt op 1 van de 2 Easy Living Portugal projecten.

Bouwupdate

Bovenstaande foto is het huis op kavel 8 in aanbouw. 22 augustus 2020 zijn er 7 huizen in aanbouw. December 2020 zijn er 10 huizen in aanbouw en is het eerste huis opgeleverd. de laatste week van augustus 2020 worden de muren in de huizen geplaatst. 2021 worden de huizen allemaal sleutelklaar opgeleverd en start, tweede helft 2021, het tweede woonproject.

Toenemende vraag, Bouwtempo opgevoerd

Easy Living Portugal bouwt samen met de bouwcombinatie Sensetec A+ kwaliteit. Iets wat je in Portugal zelden ziet. De roots van de bouwcombinatie liggen in Zwitserland!

De Kavels hebben verschillende hoogtes met vanaf elk kavel prachtig uitzicht. Dat maakt het project met 1500 m2 Portugese granieten muren bijzonder. Het zoutwater zwembad is 5 meter x 18 meter groot zodat je ruim baantjes kan zwemmen. Het straatwerk bestaat uit 2300 m2 Portugese keitjes.

Welke huizen zijn verkocht

Van de 10 huizen op het eerste woonproject zijn er September 2020, 7 kavels bezet met bewoners.

Tweede woonproject met nieuwe prijzen

Gezien de toenemende vraag komt er ook een tweede Easy Living Portugal woonproject. Het gaan dezelfde huizen zijn als op het eerste project omdat er veel vraag is naar de betaalbare ruime A+ villa met Veranda in de Minho van Portugal.

Helaas is het zo dat de factor arbeid aanzienlijk duurder gaat worden omdat arbeiders anders naar het buitenland vertrekken waar ze meer kunnen verdienen. Hierdoor stijgen de prijzen op het eerste woonproject 30 september 2020 en het tweede woonproject zijn de prijzen op een hoger niveau passend bij de arbeidersmarkt dan.

We starten het tweede woonproject met 40 huizen een permacultuur en 5 studio s voor ontwikkeling van de jeugd wereldwijd in de tweede helft van 2021, interessante video.

Kies zelf jouw voordeel,

Voor 30 september 2020, of na 30 september 2020. Neem kontakt op met Jack Bastiaansen van Easy Living Portugal info@easylivingportugal.nl en ontvang de prijsmomenten.

De prijzen van het tweede woonproject zijn ook bekend.

Je koopt ook eenvoudig online.

Interesante video

Veilig reizen

Vanaf 15 Juni 2020 is reizen naar Portugal met het vliegtuig weer mogelijk. Met de auto kan je vanaf 1 juli 2020 door de Spaanse grens, alles veilig en verantwoord. Veilig met de auto of vliegtuig naar Portugal

Actuele Video

Abonneer gerust op ons gratis videokanaal en volg de bouw van het easy Living Portugal. Kijk maar eens op het videokanaal.

Hartelijke groet vanuit het zonnige groene Hart van Portugal,

Jack Bastiaansen
Easy Living Portugal