Zwitserse Bouwkwaliteit in Portugal

Reactie van een bewoner over isolatie van huizen in Portugal

Hoi Jack, Ik ben er inmiddels achter dat A+ uitzonderlijk hoog is voor Portugese begrippen, meeste nieuwbouw huizen is klasse C of lager. Dus daar scoor jij hoog mee Jack , met je plan!

Wij bouwen altijd met vijf jaar garantie dat alleen mogelijk is als je officieel 23 procent b.t.w. betaald! Al onze prijzen zijn inclusief 23 % b.t.w.

Terugkijken

Nu ik meer dan 4,5 jaar in Portugal woon heb ik veel geleerd over het bouwen in Portugal. Er lopen hier onbetrouwbare mensen rond die je willen helpen met de taal en dan vullen ze hun zakken met geld. Ik heb zelf ook het nodige meegemaakt met dit soort types en tijdig afstand genomen van die personen.

Er zijn diverse kleine bouw ondernemingen. Ze beloven qua bouw alles te kunnen (in de praktijk pakt dat vaak anders uit) en geven je veelalĀ  een lagere prijs dan de concurrent. Maar ze willen eerst de prijs van de concurrent die weer hetzelfde zegt, een kip en het ei verhaal. Krijg je al een offerte dan rammelt die aan alle kanten is mijn persoonlijke ervaring. Als de prijs te laag is dan gaan ze tijdens de bouw rommelen met de kwaliteit van materialen.

Niet voor niets zijn er zoveel vocht en isolatie problemen met de bouw hier in Portugal.

Ik heb zelf in diverse bestaande en nieuw gebouwde Portugese huizen gewoond en merkte elke keer weer dezelfde vocht en isolatie problemen. Dat is hier vaak standaard bij veel bestaande huizen en nieuwbouw huizen en dat wil ik absoluut niet met het Easy Living Portugal Woonproject!

Vooruitkijken: Easy Living Portugal bouwt A+!

Tijdens mijn zoektocht naar een solide bouwonderneming in Portugal heb ik ook het nodige meegemaakt en tijdig mijn eigen weg gekozen. Ik ben in contact gekomen met een bouwpartij, Sensetec, die zijn roots in Zwitserland heeft. De bouwpartij werkt goed georganiseerd en met duidelijke afspraken. Dat kom je in Portugal nauwelijks tegen en is voor mij en voor de kopers een verademing. Er zijn 3 verschillende bouwbegeleiders binnen het team met ieder zijn of haar eigen vakmanschap, dat is de Zwitserse inslag!

Sensetec bouwt alleen grotere woonprojecten vanaf minimaal 10 huizen en werkt niet voor particulieren en alleen in deze streek.

Sensetec werkt met een super gemotiveerd Portugees team dat vakmanschap heeft op elke fase van de bouw.

Voor de 10 huizen die ik met het Easy living Portugal woonproject bouw worden er uitsluitend hoogwaardige bouwmaterialen toegepast. Het glas is voorzien van A+ isolatie, dat zie je hier niet gauw. (vaak passen ze 2 glasplaatjes zonder gas er tussen toe). De vloer, wanden en het dak zijn bij alle huizen ook voorzien van degelijke A+ isolatie en niet het gebruikelijke piepschuim wat ze hier toepassen. We passen hoogwaardige verf toe, niet de mindere kwaliteit die ze vaak standaard gebruiken.

Easy Living Portugal realiseerd hoogwaardige A+ bouwkwaliteit die betaalbaar is! Omdat ik zonder tussenpersonen en zonder overhead werk is jouw aankoopprijs extra scherp!

Easy Living Portugal staat voor Betaalbaar wonen met een Sociaal karakter en Privacy voor de bewoners, A+ bouwkwaliteit!

Juli 2020 zijn er 6 huizen in aanbouw. December 2020 zijn er 10 huizen in aanbouw.

Hartelijke groet van Jack Bastiaansen

De bouw is in volle gang. Er zijn 4 instapmomenten met jouw passende prijsvoordeel